dragoth11 Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Witam, jestem za zakupie sprzętu , za dwa tygodnie wybieram się w Alpy pierwszy raz. Trochę o mnie: wiek -20 lat wzrost -177 cm waga-72kg umiejetnosci oceniam na 7 preferuje szybki skręt i agresywna jazde na nartach jeżdżę około 10 lat trasy przygotowane na stoku spędzam różnie czasami 10 dni czasami 20 . Zależy mi doborze nart które nie będą jakieś mega wymagające,narty powinny trzymać krawędzie na oblodzonych trasach. Preferuje styl carvingowy ,lubię szybko jeździć . Myślałem nad Head supershape Rally/ magnum / i.speed o długości 163cm ewentualnie atomic redster d2 . A buty salomon xpro 90. Pytanie czy na tych nartach sobie poradzę ? Może celować klasę niżej ? Z jednej strony uważam ze technicznie jeszcze czysto, nie boje się czarnych tras , lubię szybka jazdę , jednak z drugiej strony czuje ze czegoś jeszcze mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragoth11 Napisano 17 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Dotąd jeździłem na atomicach race i narty prawdę mówiąć nie spełniały oczekiwań, przy większych prędkościach nie trzymała krawędzi, na oblodzonych nie wspominając ( zawsze mnie '' wynosiło '' ). Dlatego chciałbym teraz coś na czym będę mógł się czuć pewniej. Budżet myślę z butami tak do 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi