Waldi_ Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 Hej, Przeprowadziłem się niedawno do WRO i nie mam jeszcze ekipy na narty;/ Natomiast jeśli ktoś reflektuje na wyjazd mogę zapewnić transport, a kosztami możemy się jakoś podzielić. Najbliżej jest w okolice Zieleńca natomiast może być Pilsko bądź inny stok w zasięgu do 3h w jedną stronę W razie wątpliwości proszę o kontakt. I motywacyjny filmik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek80 Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 Witam. Wybieram się w najbliższy wtorek 7.03.2017 do Zieleńca lub Czarna Góra z Wrocławia i szukam chętnych. Zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klleety Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2017 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi