bart77 Napisano 28 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2017 (edytowane) Poszukuję osób chętnych na wyjazd narciarski w Alpy, miejsce i termin do uzgodnienia, byleby jeszcze były dobre warunki śniegowe (najchętniej w marcu, najwcześniej od 10-11 marca). Żeby była jasność celuję w budżetowy wyjazd autokarem, wyżywienie na zasadzie samodzielnego gotowania w apartamencie. Jestem z Krakowa, mam 36 lat. Nie zmuszajcie mnie żebym pojechał sam Kontakt tu lub tel: 510-081-553. Bartek. Edytowane 28 Luty 2017 przez bart77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebast78 Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2017 Hej Bartek. Mam zarezerwowany apartament na dwie osoby w Sankt Leohard im Pitztal 15 km od dolnej stacji na lodowiec, w terminie 14-17.03.2017 Miałem jechać z kumplem ale się wysypał. Jadę swoim autem jestem z Kotliny Kłodzkiej, poszukuję jednej osoby. Jeśli jeteś zainteresowany to zapraszam. tel.513 376 658. Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi