pawel.b4 Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 Witam wszystkich serdecznie, Zwracam się do was z prośbą przy wyborze nowego modelu nart. Kilka dobrych lat, jak jeszcze byłem młodszy przejeździłem na Fischerach RC4 Worldcup Junior, pózniej przesiadłem się na Atomic race LT12. Jeśli chodzi o moje umiejętności to podsyłam wam jakiś przypadkowy zjazd, żebyście mogli ocenić sami. Więc teraz moje pytanie do was, co możecie mi polecić abym mógł dalej się rozwijać? Moje typy to Fischer Worldcup SC albo HEAD Worldcup rebels I.SL shape. Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ledzian Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 Telemarkowe! Ps. Sorry wielkie, mam nadzieję, że nie poczujesz się urażony ale po prostu nie mogłem się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronron Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 Myśle, ze sam filmik nie wystarzczy do tego aby pomoc w wyborze odpowiedniego sprzętu. Najlepeij bedzie wypełnić ankietę dot. Umiejętności oraz oczekwian wobec nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi