kamo Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Jak co sezon jakieś nartki GS lub "GS" zbywam które mi sie po prostu ..znudza tym razem ida papa: Atomic Redster Doubledeck GS 184cm R19 kupione 2015r. Krawedzi sporo, slizg dobrze utrzymany. W tym roku były raz na tyczkach wiec przygotowane były high fluor i finischami. Interesuje mnie za nie 750zł Moze byc osobiscie w rybniku raciborzu gliwicach ew. wysylka tez! (dla zdecydowanego i konkretnego wysyłka w cenie). https://www.galerieallegro.pl/zdjecia2/galeria/9180337/1 kontakt tel *515 *717 *246 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo Napisano 5 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2018 oddam w dobre rece za 450zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo Napisano 5 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2018 interesuje mnie za nie 500zł z wysylka jak trzeba Bez wysyłki osobiscie 450zł w rybniku raciborzu gliwicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi