EagleSki Napisano 17 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2018 Witam szukam osób które mają chęć na wyjazd do Słowacji na Chopok by poszaleć na nartach bądź desce. Planuje wyjazd w Piątek 23.03.2018 wieczorem ponieważ chcę być przed 24 być na miejscu a powrót 25.03.18 tj. niedziela . Posiadam auto którym mogę zabrać do trzech osób jestem z Radomia więc interesują mnie osoby z okolic bądź po trasie . Jadę przez Skarżysko ,Kielce , Miechów , Kraków bądź dołączę się do jakiejś fajnych osób. Pragnę dodać iz w tej chwili pojawiła się sprytna sezonowka za 69e do końca kwietnia można jeździć za free a dopłacając 150e we wrześniu na cały 18/19 rok . Polecam Jestem otwarty na nowe znajomości i różne propozycje. Pozdrawiam i czekam na info od Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini7 Napisano 19 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2018 Tylko weekend? 4-5 dni jazdy - wtedy byłbym zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi