filiposki Napisano 6 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2018 Dzień dobry, Szukam chętnych na wspólny wyjazd w Dolinę Ziller w jednym z dwóch terminów: 19-26.01.2019 lub 26.01-02.02.2019. Dysponuję dwoma (względnie trzema) wolnymi miejscami w samochodzie (jadę z kolegą, jesteśmy w grupie wiekowej 30-39 lat). Planowo chcę wynająć apartament 4-5 osobowy gdzieś w środku doliny tak, żeby mieć spokojny dojazd do wszystkich ośrodków. Start z Wrocławia i jazda autostradą A4 do Jędrzychowic i dalej przez Niemcy do Austrii więc po drodze można się gdzieś dosiąść. Generalnie wszystko do dogadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filiposki Napisano 21 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2018 Wiem, że jako nieznajomy na tym forum jestem kompletnie anonimowy ale może jednak ktoś będzie zainteresowany :) Wstępnie sondowałem możliwości zakwaterowania i karnetu to kształtuje się to w granicach 420-470 Euro na cały tydzień (6 dni jazdy na nartach). Apartamenty mają zawsze dwie osobne sypialnie + część dzienną więc nie trzeba się martwić o brak prywatności. Moje poszukiwania są podyktowane tym, że tym razem z kolegą jedziemy bez żon i dzieci i po prostu szukamy optymalizacji cenowej ;) P.S. Może być to też podpięcie pod większą grupę (albo jej stworzenie - biorę na siebie organizację!) i jazda na kilka samochodów do kilku apartamentów albo jednego większego, wszelkie pomysły mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszeko Napisano 9 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2019 Cześć @filiposki właśnie natknąłem się na twój post. Jedziemy do Schladming 19-26 sty i mamy dwa miejsca wolne. Koszty ze skipassem i hotelem HB ok 500 EUR. Jeżeli jeszcze nic nie zorganizowaliście to może zabierzecie się z nami (Ford Transit 9-cio osobowy z Gdańska) ? Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filiposki Napisano 9 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2019 Witaj, dziękuję za wiadomość. Temat jest już nieaktualny, niemniej dzięki za propozycję. Udanych szusów. Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi