Thornero Napisano 29 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2020 Cześć, Jeżdżę w roku tydzień czasu od 5 lat. Jeździłem na przypadkowych nartach i chcę zakupić jakieś narty do 700zł Moje dane: 1. Płeć - M 2. Wiek - 47 3. Waga - 84 4. Wzrost - 181 5. Na nartach jeżdżę od 5 sezonów, ( 7 dni w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na 5 /10 -cały czas się uczę 7. Moje buty to - Tecnica Ten.2 90-flex 90 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - różne i przypadkowe narty: zaczynałęm od jakiś Salomonów, potem Atomic Metron 9 Puls 164 cm, ostatnio Scott Aztec 165cm i inne przypadkowe z wypożyczalni 9. Preferuję styl jazdy: rekreacyjna po przygotowanej trasie (zależy od dnia - czasami jeżdżę zachowawczo i spokojnie a czasami dynamicznie i szybko) - Lubię średnie i dynamiczne skręty. Jednak muszę przyznać, że dopiero szlifuje styl jazdy.(podobno mam styl mieszany tradycyjny i carvingowy) 10. Upatrzyłem sobie narty : Jakieś All mountain 11. Mój budżet na narty to około -700-800 przechodzone lub na wyprzedażach. Zastanawiam się też nad wypożyczalnią. znalazłęm takie narty: Nordica NRGY 80 177cm,: Fischer XTR PRO MNTR 80 Ti 166cm: Fischer XTR PRO MNTR 70 Ti 164 lub 170cm: Atomic Vantage 80 CTi 166cm: Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi