Bartłomiej Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty Witam, czy warto rozważać zakup takich nart??? Czy narty marketowe różnią się od nart kupowanych w sklepach narciarskich??? Narty za 999zł Narty HEAD SHAPE V4 LTD + PR 10 8466145280 315344 – Internetowy Sklep Sportowy Martes Sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teres Napisano 23 Luty Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty Dużo pewnie zależy od tego jak jeździsz. Dla mnie minusem takich nart marketowych (poza katalogowych) jest to, że w sumie nie wiadomo jaką nartę kupujesz poza opisem. Market zamówił "coś" u producenta w konkretnej cenie. Chyba już wolałbym jakieś sprawdzone używki. Tutaj masz przykładowe narty z katalogów: https://www.skionline.pl/sprzet/dobor-sprzetu,narty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartłomiej Napisano 23 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty Ostatnio jeździłem min. na atomic vantage i rossignol elite LT obie narty w dlugosci 177. Z różnych nart na tych jeździlo mi sie najlepiej. Zastanawiam sie właśnie czy narty marketowe nie sa jakies wybrakowane. j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teres Napisano 23 Luty Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty W kwestii doboru niestety nic więcej nie pomogę, bo mam za małe doświadczenie. Ale marketówek spoza katalogu bym nie kupił, bo kompletnie nie wiadomo co kupujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi