Argon Napisano Piątek o 09:40 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 09:40 Cześć. Otrzymałem ciekawą ofertę na wyjazd na narty do Bułgarii do Bańsko. Przelot samolotem i transfer do hotelu w cenie. Ośrodek dosyć ciekawy chociaż niezbyt duży. Ciekaw jestem czy ktoś w Was tam był, jeździł i jak wygląda sytuacja ze śniegiem w lutym. Sprawdzałem kanał Jacka na YT, ale niestety nie znalazłem relacji z Bułgarii (Jacku do dzieła)😄Czekam na wasze opinie i niecierpliwością. Pozdrawiam i byle do pierwszego śniegu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano Piątek o 11:40 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 11:40 https://www.skionline.pl/forum/search/?q=Bańsko&quick=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argon Napisano Niedziela o 12:20 Autor Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 12:20 Dzięki za link. widziałem to, szkoda że najświeższa informacja jest sprzed 4 lat. Zawody PŚ oglądałem w telewizji zdaje się że był tylko slalom, ale to nie to samo co jazda po "normalnych" trasach . Może ktoś się jeszcze odezwie. Bardzo dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano Niedziela o 12:38 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 12:38 6 minut temu, Argon napisał: Dzięki za link. widziałem to, szkoda że najświeższa informacja jest sprzed 4 lat. Zawody PŚ oglądałem w telewizji zdaje się że był tylko slalom, ale to nie to samo co jazda po "normalnych" trasach . Może ktoś się jeszcze odezwie. Bardzo dziękuję, Wiem że w zeszłym sezonie jakoś w lutym były ogromne kolejki do gondoli z miasta, gdzieś widziałem zdjęcia i filmiki to stanie ponad godzinę i przepychanki w kolejce. W innych terminach może już spokojniej. Takie miejsca lubią generować tłok, tak jak przykładowo Chopok na Słowacji, największa stacja w okolicy bez znaczących alternatyw. W Przypadku Banko jeszcze w "okolicy" - około 150km dalej jest Borovets. W przypadku wyjazdu samochodowego z południowej Polski dość daleko około 1300km więc ludzie wolą w Alpy bo większy wybór i pewniejsze warunki. Samolotem może ma to już większy sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano Niedziela o 12:50 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 12:50 9 minut temu, pawelb91 napisał: Wiem że w zeszłym sezonie jakoś w lutym były ogromne kolejki do gondoli z miasta, gdzieś widziałem zdjęcia i filmiki to stanie ponad godzinę i przepychanki w kolejce. W innych terminach może już spokojniej. Takie miejsca lubią generować tłok, tak jak przykładowo Chopok na Słowacji, największa stacja w okolicy bez znaczących alternatyw. W Przypadku Banko jeszcze w "okolicy" - około 150km dalej jest Borovets. W przypadku wyjazdu samochodowego z południowej Polski dość daleko około 1300km więc ludzie wolą w Alpy bo większy wybór i pewniejsze warunki. Samolotem może ma to już większy sens. byli moi znajomi 2 lata temu i faktycznie opowiadali o kolejkach na dolnej stacji, oni mieli szczęście bo mieszkali w hotelu Kempinski a ten ma VIPowskie wejście dla swoich gości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turnplayer Napisano 21 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 21 godzin temu W dniu 8.08.2025 o 11:40, Argon napisał: Cześć. Otrzymałem ciekawą ofertę na wyjazd na narty do Bułgarii do Bańsko. Przelot samolotem i transfer do hotelu w cenie. Ośrodek dosyć ciekawy chociaż niezbyt duży. Ciekaw jestem czy ktoś w Was tam był, jeździł i jak wygląda sytuacja ze śniegiem w lutym. Sprawdzałem kanał Jacka na YT, ale niestety nie znalazłem relacji z Bułgarii (Jacku do dzieła)😄Czekam na wasze opinie i niecierpliwością. Pozdrawiam i byle do pierwszego śniegu! Mnie tez kiedys interesowaly te rozne "egzotyczne" kierunki typu gruzja, turcja, andora, sierra nevada, bulgaria itp. Po blizszym zbadaniu tematu, relacjach ludzi ktorzy byli odpuscilem i pozostalem wierny Wlochom/Austrii/Francji. Powiem tak, jesli zalezy ci na narciarstwie na najwyzszym poziomie i chcesz sie wyjezdzic, to odpusc sobie i pojedz do top osrodkow z krajow typowo alpejskich. A jesli to maja byc wakacje z elementami narciarstwa, bo np masz male dzieci ktore i tak duzo nie pojezdza, a do tego oferta jest z fajnym hotelem np z basenem, dobrym jedzeniem itp, to bierz Bansko. I napisz relacje co by byla swieza na forum jako wskazowka dla reszty 🙂 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 12 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 12 godzin temu Ja też się przymierzę do Banska w tym sezonie,ale w innej formule-lot do Sofii,wypożyczone auto,2-3 dni na prognozę bez rezerwacji wcześniejszej,czyli bardziej eksploracja nowości.Byłem tam z początkiem maja,gdy już zamknęli,nocleg ,jedzenie i baseny bardzo mi pasowały,trasy wyglądały dobrze.Ostatnie 3 lata tak latałem do Gruzji,teraz zmiana... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi