lski@interia.pl Posted April 3 Report Share Posted April 3 (edited) Taka ciekawostka:na parkingu przy Gardenissimie stanął koło mnie Mercedes GLE i zaczęła wyjeżdżać z bagażnika dziwna konstrukcja.Widząc moje zainteresowanie, kierowca objaśnił mi swój wynalazek.Dwie poprzeczne szyny w bagażniku,mocowane w oryginalnych otworach,na nich mocowana wzdłużna szyna z rolkami,po niej wyjezdza pionowy stelaż jak brama przesuwna.Na niej 4 pary skośnie mocowanych nart,pod spodem rynienka na wodę.Tylne siedzenie jest tam dzielone na 3,więc złożone dla środkowego pasażera i przez niego idą narty.Wszystko starannie zrobione z chromoniklu,może bez bagażnika dachowego jechać 4 osoby z bagażem... Edited April 3 by lski@interia.pl 12 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RyM Posted April 4 Report Share Posted April 4 Pełna profeska, tylko przy długich nartach to słabo trochę z przodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Nikt Posted April 4 Report Share Posted April 4 Klasyka, jak autko duże, a kierownik nie za duży to widziałem tuż pod podsufitką zamontowane. Ja wędki sobie nad głową wożę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski@interia.pl Posted April 4 Author Report Share Posted April 4 (edited) 51 minut temu, RyM napisał: Pełna profeska, tylko przy długich nartach to słabo trochę z przodu Wszyscy mieli narty pod 2 m,bo to był gigant,i nie przeszkadzały kierownikowi.Oczywiście z Fiatem Pandą byłyby problemy,ale każde duże kombi się nada.Ja w C5 mam 2 metry podłogi do spania od tyłu do przednich siedzeń... Edited April 4 by lski@interia.pl 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts