karolb863 Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj cześć, macie jakiś sprawdzony hotel we Włoszech, który jest blisko stoku, ma spa (basen,sauna) i serwuje dobre jedzenie ? dotychczas korzystałem z hotelu Buccaneve w Livigno - 10 min spacerkiem do Mottolino, ładne i ciche pokoje, basen, z kuchnią bywa różnie-nie jest żle, ale mogłoby być lepiej pomyślałem że można sprawdzić jakiś inny obiekt, basen konieczny bo żona po trzecim złamaniu nogi stwierdziła że podziękuje już za narciarstwo. idealne miejsce to szerokie i łagodne stoki, plus fajny hotel niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 36 minut temu, karolb863 napisał: cześć, macie jakiś sprawdzony hotel we Włoszech, który jest blisko stoku, ma spa (basen,sauna) i serwuje dobre jedzenie ? dotychczas korzystałem z hotelu Buccaneve w Livigno - 10 min spacerkiem do Mottolino, ładne i ciche pokoje, basen, z kuchnią bywa różnie-nie jest żle, ale mogłoby być lepiej pomyślałem że można sprawdzić jakiś inny obiekt, basen konieczny bo żona po trzecim złamaniu nogi stwierdziła że podziękuje już za narciarstwo. idealne miejsce to szerokie i łagodne stoki, plus fajny hotel niedaleko. https://www.cavallino-bianco.com/en/family-hotel-italy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj To zależy czy celujesz cenowo powiedzmy w zakresie do 5-6 tys. za dwie osoby za tydzień z HB, do 10, czy powyżej. Ten pierwszy przedział jest dość słabo możliwy blisko stoku, czy wyciągu, ze spa/basen z jedzeniem. Dużo zależy też od terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj Może inaczej spróbuję. Podam kilka propozycji, które znam i polecam. 1. hotel Medil, Campitello 2. hotel Soreghes, Campitello, nie ma basenu 3. Villa Meli, Predazzo, nie ma basenu 4. Gran Ciasa, Colfosco 5. Melodia del Bosco, Badia, nie pamiętam czy był basen, była pandemia, nie szukałem, bo gdyby był i tak byłby chiuso 6. Plan Murin, La Val, ski bus albo auto 7. Hotel Gampen, Solda 8. Hotel Mezdi, Arabba, nie ma basenu, ale jest 10 metrów od wyciągu Burz 9. hotel Camoscio, Rocca Pietore, ski bus albo auto 10. Lärchenhof, Solda, nie ma chyba basenu, ale do gondoli jest, nie wiem, kilka metrów. Jak coś sobie jeszcze przypomnę to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj Aha, szerokie i spokojne trasy to Colfosco, Badia i La Val, czyli AltaBadia. Campitello i Predazzo, też się dużo takich znajdzie. Arabba raczej dużo mniej, Solda ma trochę niebieskiego, ale głównie bardzo dobre czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolb863 Napisano 31 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 3 godziny temu, waldek71 napisał: To zależy czy celujesz cenowo powiedzmy w zakresie do 5-6 tys. za dwie osoby za tydzień z HB, do 10, czy powyżej. Ten pierwszy przedział jest dość słabo możliwy blisko stoku, czy wyciągu, ze spa/basen z jedzeniem. Dużo zależy też od terminu. Waldek, myślę że okoł 10 tys za dwie osoby taki tygodniowy wyjazd musi kosztować. chciałbym jechać w drugiej połowie stycznia, wtedy tylko u nas są ferie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolb863 Napisano 31 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2 godziny temu, waldek71 napisał: Może inaczej spróbuję. Podam kilka propozycji, które znam i polecam. 1. hotel Medil, Campitello 2. hotel Soreghes, Campitello, nie ma basenu 3. Villa Meli, Predazzo, nie ma basenu 4. Gran Ciasa, Colfosco 5. Melodia del Bosco, Badia, nie pamiętam czy był basen, była pandemia, nie szukałem, bo gdyby był i tak byłby chiuso 6. Plan Murin, La Val, ski bus albo auto 7. Hotel Gampen, Solda 8. Hotel Mezdi, Arabba, nie ma basenu, ale jest 10 metrów od wyciągu Burz 9. hotel Camoscio, Rocca Pietore, ski bus albo auto 10. Lärchenhof, Solda, nie ma chyba basenu, ale do gondoli jest, nie wiem, kilka metrów. Jak coś sobie jeszcze przypomnę to napiszę dziękuję, sprawdzę i może coś ciekawego znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolb863 Napisano 31 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 5 godzin temu, Jeeb napisał: https://www.cavallino-bianco.com/en/family-hotel-italy dzięki, poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 6 godzin temu, Jeeb napisał: https://www.cavallino-bianco.com/en/family-hotel-italy ten w Ortisei przy kładce do gondoli na MontSeuc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 24 minuty temu, karolb863 napisał: Waldek, myślę że okoł 10 tys za dwie osoby taki tygodniowy wyjazd musi kosztować. chciałbym jechać w drugiej połowie stycznia, wtedy tylko u nas są ferie. nie musi, zależy od terminu. Druga połowa stycznia to nie jest najgorszy okres cenowy. I jeszcze ważne jak szybko zabukujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolb863 Napisano 31 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj staram się celować w termin kiedy nie ma ferii, mnie ludzi na stoku i większy spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 19 minut temu, karolb863 napisał: staram się celować w termin kiedy nie ma ferii, mnie ludzi na stoku i większy spokój. To najlepiej w grudniu kiedy w cenie noclegu jest skipass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 24 minuty temu, waldek71 napisał: ten w Ortisei przy kładce do gondoli na MontSeuc? ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj (edytowane) 55 minut temu, karolb863 napisał: Waldek, myślę że okoł 10 tys za dwie osoby taki tygodniowy wyjazd musi kosztować. chciałbym jechać w drugiej połowie stycznia, wtedy tylko u nas są ferie. 10 K za cały wyjazd z paliwem, jedzeniem, apres , noclegami i Skipassem czy tylko nocleg ??? Edytowane 31 Maj przez Jeeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolb863 Napisano 31 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 11 minut temu, Jeeb napisał: To najlepiej w grudniu kiedy w cenie noclegu jest skipass niestety w grudniu nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolb863 Napisano 31 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 4 minuty temu, Jeeb napisał: 10 K za cały wyjazd z paliwem, jedzeniem, apres , noclegami i Skipassem czy tylko nocleg ??? tylko nocleg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 17 minut temu, karolb863 napisał: tylko nocleg. zobacz hotel Italia w Alta Badia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolb863 Napisano 31 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 8 godzin temu, waldek71 napisał: Może inaczej spróbuję. Podam kilka propozycji, które znam i polecam. 1. hotel Medil, Campitello 2. hotel Soreghes, Campitello, nie ma basenu 3. Villa Meli, Predazzo, nie ma basenu 4. Gran Ciasa, Colfosco 5. Melodia del Bosco, Badia, nie pamiętam czy był basen, była pandemia, nie szukałem, bo gdyby był i tak byłby chiuso 6. Plan Murin, La Val, ski bus albo auto 7. Hotel Gampen, Solda 8. Hotel Mezdi, Arabba, nie ma basenu, ale jest 10 metrów od wyciągu Burz 9. hotel Camoscio, Rocca Pietore, ski bus albo auto 10. Lärchenhof, Solda, nie ma chyba basenu, ale do gondoli jest, nie wiem, kilka metrów. Jak coś sobie jeszcze przypomnę to napiszę 10. Lärchenhof, Solda, nie ma chyba basenu, ale do gondoli jest, nie wiem, kilka metrów. podoba mi się, ma basen, wygląda ok, za tydzień chcą 2 tys, więc raczej normalnie. skoro polecasz to znaczy że jest ok, jak kuchnia w hotelu i jak sam ośrodek-wygląda na nieduży, za to bardzo malowniczy z szerokimi trasami niebieskimi, czyli to co lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolb863 Napisano 1 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 11 godzin temu, Jeeb napisał: zobacz hotel Italia w Alta Badia dzięki, sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi