mysiauek Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Witam, tak sobie myślę coby na fali przecen kupić porządną cyklinę TOKO. Małe question: plastikowa czy stalowa ? Pozdrawiam. michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Pytanie o cykline. Praktycznie ta i ta Jak ma być używana do usuwania nadmiaru smaru to plastikowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiauek Posted April 11, 2007 Author Report Share Posted April 11, 2007 Pytanie o cykline. JC - ma służyć do usuwania nadmiaru smaru Potem przejeżdzam filcem i wsyzstko gra ale ja taki mega amator jestem A do czego służy cyklina metalowa? Bo tak sobie myślę, że może do zbierania nadmiaru kofixu ? Jesli tak to też by mi się przydała. Jeszcze tylko jakąś ostrzałkę tanią muszę kupić - tym się nie bawiłem do tej pory Czy taka TOKO Ergo jest w pełni wystarczającym narzędziem? Pozdrawiam. michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
aklim Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Pytanie o cykline. a tak a'propos cykliny plastikowej zna ktoś dobry sposób na jej ponowne zaostrzenie ? pozdrawiam wiosennie Link to comment Share on other sites More sharing options...
peszkod Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Pytanie o cykline. Wodny papier ścierny "500". Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Pytanie o cykline. Są specjalne ostrzałki do cyklin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Pytanie o cykline. Masz rację metalowa służy do usuwania nadmiaru materiału po zalewaniu dziur. Co to ostrzałki to tej nie używałem. Ja mam ostrzałkę innej firmy z wymiennymi podkładkami regulującymi kąty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoraw Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Pytanie o cykline. orientowalem sie kiedys cen ostrzalki do cyklin i mi zaspiewali 250 zl (25 nowych cyklin) a do sciagania kofixu polecam raszple a potem to co zostanie bez problemu sciagniesz plastikowa cyklina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts