SKIer Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Dostałem dzisiaj newsletter skionline z pięknymi życzeniami. Bardzo dziękuję całej Redakcji Ja również pragnę złożyć z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia najserdeczniejsze życzenia Wam droga Redakcjo oraz Wszystkim Forumowiczom i narciarzom. Dużo, dużo zdrówka, pogody ducha, uśmiechu, pięknych zjazdów, słonecznych i zarazem mroźnych dni, dużo śniegu oraz udanego sezonu narciarskiego Serdecznie pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Marzeń o które warto walczyć, Radości, którymi warto się dzielić, Przyjaciół z którymi warto być, Nadziei bez której nie da się żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Wszystkim życzę dużo dużo zdrowia, szczęścia, wesołych świąt i udanego nartowania przez cały nadchodzący rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 21 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2007 również przyłączam się do tych życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 21 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2007 Wszystkim zaangażowanym w prowadzenie tego forum, Wszystkim forumowiczom a także odwiedzającym www.skionline.pl życzę radosnych, miłych Świąt Bożego Narodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2007 Dzięki za życzenia od wszystkich i wszystkim je dalej przekazuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2007 Ja również wszystkim chciałem już dzisiaj życzyć WESOŁYCH ŚWIĄT. Rano ruszam w drogę, a tam gdzie jadę prawdopodobnie nie będę miał dostępu do internetu, choć nie martywi mnie to:rolleyes: , bo wystarczą tam mi narty:) .Jeszcze raz WSZYSTKIEGO DOBREGO czy to na stoku, czy w Waszej pracy zawodowej, czy w życiu osobistym!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 22 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji zblizajacych sie Swiat i jeszcze lepszego nadchodzacego 2008 roku dla wszystkich nartownikow (i nie tylko) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji BN i juz z rozpedu na caly 2008. Zarowno narciarsko jak i poza narciarko, prywatnie i zawodowo, osobiscie i rodzinnie - zdrowia, szczescia i pomyslnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwia Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 wszystkiego dobrego w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 Rowniez skladam wszystkim zaangazowanym na forum najserdeczniejsze Zyczenia Zdrowych,Spokojnych i Wesołych Swiat Bozego Narodzenia, spedzonych w miłej rodzinnej atmosferze i w miare mozliwości okraszonych narciarska nutką. I do siego roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawe Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 Wszystkiego co najlepsze dla Wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JULKA Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 Serdeczne życzenia Świąt gorących w sercu, a zimowych za oknem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 Dziekuję za życzenia A sam chciałem życzyc nie tylko tobie Jacku ale całej Redakcji skionline.pl zdrowych i spokojnych swiąt, i udanego nowego roku - by najgorszy dzien przyszłego roku był taki jak najlepszy roku 07 ;D no i wzrostu i tak olbrzymiej ilości osób odwiedzających portal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 Wszystkiego najlepszego dla wszystkich forumowiczów.Wesołych świąt i udanych szusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 Zdrowych i spokojnych świąt dla wszystkich. Magres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 Zdrowych, narciarskich Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 Do zobaczenia na stokach :-) Idą Święta wielkim krokiem, Pachnie drzewko w Twoim domu. Patrzysz na nie ciepłym wzrokiem, I życzenia złożysz komuś... Bóg się rodzi dla nas wszystkich, W stajni płacze tak ukradkiem... Znów odwiedzisz swoich bliskich, I podzielisz się opłatkiem... Na te Święta co nadchodzą, Życzę ciepła i miłości. Niech Cię ludzie nie zawodzą, I niech uśmiech w sercu gości... Wypełnionych radością i ciepłem, niosących pokój i miłość Świąt Bożego Narodzenia A.D. 2007 oraz pełnego szczęścia i pomyślności Nowego Roku 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi