koleś Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Witam w tytule zawarłem wszystko, właśnie nabyłem nowe nartki i zastanawiam się czy nie przegiołem z długością więc pomyślałem że może mała ankietka ? NO TO NA CZYM W PUCH? pozdrawiam koleś:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeQuila Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 No czesc, no jezeli faktycznie puch to ma byc dlugo i szeroko. Wiec tutaj trudno przegiac. Napisz jaki masz narty i podaj swoja chociaz wage to mozemy sie zastanowic:) T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Jak na polskie warunki, gdzie rzadko gdzie jest się rozpędzić i walić przy pełnej szybkości - krótkie i szerokie. Osobiście mam Sugar Daddy 163cm. Natomiast na Alpy to juz chyba nie ma maksimum długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 no nomalnie to se traperzy na puch to se we rakietach wychodzili i to je dawno sprawdzone:D taki już jestem nie potrafię się powstrzymać jak mogę sobie podworować,sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koleś Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 ..w rakietach? raczej nie, to dla mnie za duża adrenalina! a nartki mam b2 rosoła 174cm przy wzroście 170 i wadze 70kg, jeżdziłem już na takich ale krótka to była przygoda w idealnych warunkach i dlatego się wacham. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 ..w rakietach? raczej nie, to dla mnie za duża adrenalina! a nartki mam b2 rosoła 174cm przy wzroście 170 i wadze 70kg, jeżdziłem już na takich ale krótka to była przygoda w idealnych warunkach i dlatego się wacham. pozdrawiam nie ma sie co "wachać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubymisiek Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 178cm Salomon Tornado. Skrętny jak diabli, na trasie prawie jak gigantówka, w miękkim serfuje jak na desce. Podobno Twój "Bandyta" Rossi też jest tak uniwersalny. Nie wiem czemu ludzie panikują z długością. Jeżdżę też na fun-carverze RX Fire i slamomówce WC SC Fishera 160 każde, więc wiem co mówię. I na Salomonach i na Fisherach jeździ mi się równie dobrze. Wrażenia nieco inne bo mniej więcej różnica jak pomiędzy Audi A6 a Subaru Imprezą STI ale kto by powiedział, że Audica to za długie auto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi