JC Napisano 2 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Ja taki mały off-top. A czy będą też ceny sugerowane dealera ? Robert masz już cenniki? Jak tak to wyślij do mnie to wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 No to ktoś tu nie zna dokładnie kolekcji ... ale nie musi bo odpowiada za inny brand :D:D no i się wyjaśniło , a wczoraj wieczorem kilka razy sprawdzałem w opisie czy pisze shark czy slant (Bobic - namieszałeś ) i się letko wystraszyłem , że moje oczy potrzebują już wspomagania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 No bo skad mialem wiedziec, ze ktos szuka po freeridach. Myslalem, ze wszyscy tutaj tylko slalomki, gigantki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 No bo skad mialem wiedziec, ze ktos szuka po freeridach. Myslalem, ze wszyscy tutaj tylko slalomki, gigantki.... A bo wszyscy idziemy za trendem,czyli "wolnością'trasową,ale z tej grupy to Bandit to klasyka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 (edytowane) uwaga znowu będę się czepiał taliowanie 9S OVS (wg danych katalogowych) nie zostało zmienione w porównaniu z zeszłym sezonem, ale zmienił się promień (dane katalogowe) z 11m na 12m. Z czego to wynika? W innych miejscach są maksima i minimum? a tak w ogóle to jaka jest różnica między zeszłoroczną a tegoroczną 9S OVS ? Edytowane 2 Wrzesień 2009 przez SKI-maniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 uwaga znowu będę się czepiał taliowanie 9S OVS (wg danych katalogowych) nie zostało zmienione w porównaniu z zeszłym sezonem, ale zmienił się promień (dane katalogowe) z 11m na 12m. Z czego to wynika? W innych miejscach są maksima i minimum? a tak w ogóle to na jaka jest różnica między zeszłoroczną a tegoroczną 9S OVS ? Fajnie,że widzisz takie szczegóły,ale tak naprawdę jaki ma to wpływ na nartownie przez zwykłych narciarzy:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 nie widzisz różnicy między nartą z r:11 a r:12m ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 (edytowane) nie widzisz różnicy między nartą z r:11 a r:12m ? Nie:confused:,trzeba być fachowcem albo zawodnikiem,dla normalnego rekreacyjnego narciarza 11m czt 12m to pikuś,a Pan Pikus,dla mnie też.Różnica byłaby znacząca 11 a 16 m, dla zwykłych "zjadaczy chleba" nie ma żadnej różnicy;) Edytowane 2 Wrzesień 2009 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2009 Robert masz już cenniki? Jak tak to wyślij do mnie to wstawię. Poszlo. Hej - dajta coś poczytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devil Napisano 13 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Jaka jest różnica między tegorocznymi 9x i 9s a zeszłorocznymi? Jaka jest różnica między tegorocznymi 9x oversize i 9s oversize a zeszłorocznymi? W szacie są ładniejsze ale czy konstrukcja się coś zmieniła czy to ta sama narta tylko w innej oprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Grafika only. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devil Napisano 13 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Rossignol Amptek. Poczytałem sobie o nartach Rossignol Amptek i... już wiem co muszę przetestować w nowym sezonie! Bobic,możesz coś o nich napisać więcej(tzn. taliowanie itp.)? Z tego co widzę,są to narty free,ale nadające się również na przygotowane trasy-czy tak właśnie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Poczytałem sobie o nartach Rossignol Amptek i... już wiem co muszę przetestować w nowym sezonie! Bobic,możesz coś o nich napisać więcej(tzn. taliowanie itp.)? Z tego co widzę,są to narty free,ale nadające się również na przygotowane trasy-czy tak właśnie jest? Ooo a ja nie widzę tego modelu na skionline ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Ooo a ja nie widzę tego modelu na skionline ... Jest tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Poniżej film jaki nakręciłem w trakcie ispo winter 2009 9otpdKIFif8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi