JC Napisano 26 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 (edytowane) Ośrodki Donovaly, Szczyrbskie Pleso i Wielka Racza nie tylko łączy wspólna marka - PARK SNOW - od tej zimy będzie obowiązywał w nich jeden, wspólny karnet narciarski SKIPASS SNOW. Karnety zakupione w jednej z wymienionych stacji narciarskich będą ważne we wszystkich trzech ośrodkach. Więcej przeczytacie tutaj: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=3199 Edytowane 26 Wrzesień 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 (edytowane) Nie rozumiem tutaj czegoś Po co wydawać 180€ na raz ,skoro karnet dzienny ma kosztować 18€. Tak wynika z tego tekstu:http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=3199 Jeszcze sprawdzę na ich stronie . No i wyjaśniło się:http://www.velkaraca.sk/index.php?act=cen Do świąt BN i od 03 marca 2010 16€-dziennie W święta i sylwestra 26,5€ Sezon główny 22€ Mnie to nie skusi. W okresie świątecznym tam nie pojadę na pewno.Bo nie lubię kolejek. Jeśli zaś się tam wybiorę to wybiorę opcję każdorazowego zakupu karnetu dziennego. Edytowane 26 Wrzesień 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 (edytowane) Nie rozumiem tutaj czegoś Po co wydawać 180€ na raz ,skoro karnet dzienny ma kosztować 18€. Tak wynika z tego tekstu:http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=3199 Jeszcze sprawdzę na ich stronie . No i wyjaśniło się:http://www.velkaraca.sk/index.php?act=cen Do świąt BN i od 03 marca 2010 16€-dziennie W święta i sylwestra 26,5€ Sezon główny 22€ Trochę źle zrozumiałeś. Chodzi o to, że karnet dzienny, przy zakupie 10-dniowego, wychodzi 18 Euro! Poprawiłem tekst, żeby nie było niedomówień. Cennik skipassów jest tutaj: http://www.skionline.pl/stacje/?co=stacje&id_miejscowosci=393&podstrona=skipassy Edytowane 26 Wrzesień 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Trochę źle zrozumiałeś. Chodzi o to, że karnet dzienny, przy zakupie 10-dniowego, wychodzi 18 Euro! Poprawiłem tekst, żeby nie było niedomówień. Cennik skipassów jest tutaj: http://www.skionline.pl/stacje/?co=stacje&id_miejscowosci=393&podstrona=skipassy Zgadza się . Ale z poprzedniego tekstu tak wynikało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Nowa oferta została zaprezentowana w trakcie konferencji prasowej na targach TT Warsaw i wywołała zamieszczanie wśród przedstawicieli innych, konkurencyjnych ośrodków. Np. Vratna ściągnęła ze strony nowy cennik , bo było drożej. Nie wesołą minę widziałem także na twarzy przedstawiciela Jasnej i Wysokich Tatr. Ogólnie można powiedzieć, że na Słowacji zaczęła się ostra walka o klienta, w tym najważniejszego z Polski. O kilku innych nowościach sezonu 09/10 na Słowacji napiszemy lada dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 26 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Figo poza tym jak kupisz karnet kilku dniowy to mozesz bez doplaty jezdzic po oswietlonym stoku do poznego wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Figo poza tym jak kupisz karnet kilku dniowy to mozesz bez doplaty jezdzic po oswietlonym stoku do poznego wieczora Przekonałeś go:D:D już widzę jak kupuje:D Zasadniczo nauczeni złymi doświadczeniami w tej części Europy, jeżeli się już nam zdarzy być na nartach to kupujemy wpierw po 1 wyjeździe do góry i dopiero po organoleptycznej kontroli decydujemy co dalej:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Figo poza tym jak kupisz karnet kilku dniowy to mozesz bez doplaty jezdzic po oswietlonym stoku do poznego wieczora Jest tylko jedna okoliczność która skłoniła by mnie do nocnego tam nartowania. Wówczas jeśli Wojtuś byłby z ekipą. Oczywiście w takim składzie jak we Witowie na Gali :D:D. Pozdro dla całej ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Wówczas jeśli Wojtuś byłby z ekipą. Oczywiście w takim składzie jak we Witowie na Gali :D:D. Że też ja zaspany się wtedy nie przypatrzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 No to Strbske Pleso robi się dużo ciekawsze z tą nową 6cio osobową koleją. Zima tam do nich przychodzi wcześniej niż u nas i w listopadzie pewnie się tam rozpocznie sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Że też ja zaspany się wtedy nie przypatrzyłem Widziałeś jaki Wojtuś ładny..........,a reszta ekipy ho,ho,ho.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 No to Strbske Pleso robi się dużo ciekawsze z tą nową 6cio osobową koleją. Zima tam do nich przychodzi wcześniej niż u nas i w listopadzie pewnie się tam rozpocznie sezon. Nowe krzesło jest w bardzo ciekawym narciarsko i widokowo miejscu. Miałem okazję jeździć tam jeździć kilka lat temu, ale korzystałem z orczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Na ich stronie doczytałem się,że będzie czynne od tego zimowego sezonu. Ale konkretnej daty nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Na ich stronie doczytałem się,że będzie czynne od tego zimowego sezonu. Ale konkretnej daty nie ma. Bo jeszcze walczą na budowie. Mają nadzieję, że śnieg nie spadnie za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 27 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Figo w takim razie spotkamy sie na nocnym nartowaniu z ekipą Ps.Myusiek kto rano wstaje temu pan Bóg daje................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Myusiek kto rano wstaje temu pan Bóg daje................ Oj nie wiem czy jest ktoś na tym forum oprócz Ciebie Wojtuś co by poradził takiemu darowi którym Cię Pan Bóg na wyjazd do Witowa obdarzył. Na następny raz jak się będziesz o udany wyjazd modlił to zaznacz że to wyjazd na narty, a nie.... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 27 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 oj ja już sie modlę i modlę............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Ps.Myusiek kto rano wstaje temu pan Bóg daje................ mi daje niewyspanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 (edytowane) Informuję, że przez naszą stronę można już zamówić skipass obowiązujący w słowacki ośrodkach: Donovaly, Szczyrbskie Pleso i Wielka Racza. Skipass można zamówić tutaj: http://www.skionline.pl/stacje/?co=kup_sp_donovaly Edytowane 9 Grudzień 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Autostrada D1 Tatry Wysokie - Tatry Niskie 60-kilometrową trasę z Wysokich do Niskich Tatr można pokonać w ciągu niespełna 30 minut. 6 grudnia został oddany ostatni 8-kilometrowy odcinek „tatrzańskiej” autostrady. Cały odcinek autostrady od Ivachnovej koło Ruzomberka do miejscowości Janovce za Popradem łączący dwa regiony Tatry i Liptov ma około 80 km. Około kilometra trasa biegnie tunelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masb Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 sprzedam karnet 7 dniowy ważny do 11.05.2010. dni nie muszą następować po sobie sprzedam tanio karnet 7 dniowy(CHOPOK, TATRZANSKA ŁOMNICA, STARY SMOKOWIEC) ważny do 11.05.2010. dni nie muszą następować po sobie więc mogą być to 2 wyjazdy np. 3dni plus kolejny 4dni. (inne karnety tego nie oferują)mój był 15 dniowym ale 8 dni zostało już wykorzystane aktualnie karnet 7 dni kosztuje 162 euro (około 680pn) ja mogę sprzedać za około 500pln. W Warszawie dostarczę gratis tel. 668677761 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi