Misal Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Drogi Mirku ! Z okazji wkroczenia przez Ciebie w kolejny sezon narciarski z taką piękną liczbą na karku ....... Co tam będę tutaj laudacje wygłaszał Stary - wszystkiego najlepszego, wyśmienitej kondycji, zdrowia, pogody ducha, metra śniegu pod nartami Jakbyś dzisiaj był gdzieś w centrum stolycy to daj znać, a z przyjemnością uścisnę Tobie piąteczkę i osobiście złożę jeszcze raz życzenia Jeszcze raz najlepszego misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Mitek Brachu wszystkiego najjjjjllleeeppppssssszzzegggoooo!!!!!!!!! przedewszystkim ZDROWIA a reszta jakoś przyjdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Obyś zawsze mógł nam służyć dobrą radą i swoją wielką wiedzą narciarską. Zdrowia przede wszystkim i dużo śniegu - a resztę to sobie można kupić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim ZDROWIA i jeszcze raz ZDROWIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Zdrowia a potem zdrowia. Na koniec zdrowia. Reszta jak zdrowie będzie to też będzie Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Wszystkiego dobrego co tylko się zamarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 tak jest, wszystkiego dobrego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 wszystkiego najlepszego w tym pięknym wieku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 również się dołączam z życzeniami - najlepszego Mitek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i żebyś śmigał jak ten koleś u Ciebie na Avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Zdróweczka, śniegu, zdróweczka, śniegu, zdróweczka, sniegu.... Wszystkiego NAJ NAJ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 zdrowia zdrowia zdrowia i kilometrów sniegu pod nartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Mirku!:)Zdrowia,a reszta sama się ułoży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Również dołączam się do życzeń Michał, nie możesz tak enigmatycznie tytułować tematów, widziałem go już rano, a że taka sztuka mnie nie porusza więc w ogóle nie zajrzałem:D, dopiero teraz mnie zastanowiło co to wszyscy mogą mieć do powiedzenia w takim temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Wszystkiego najlepszego dla Ciebie , obyś czerpał z życia radość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Wszystkiego najlepszego i sezonu udanego:) żebyś od listopada do maja śniegu miał po same ja..... Ps wyszło wierszem , "prawie" jak Mickiewicz:o:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 29 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 .... Michał, nie możesz tak enigmatycznie tytułować tematów, widziałem go już rano, a że taka sztuka mnie nie porusza więc w ogóle nie zajrzałem:D, dopiero teraz mnie zastanowiło co to wszyscy mogą mieć do powiedzenia w takim temacie... No dobra, będę zaczynał na "L" Libacja Laseczki ...... pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Wszystiego najlepszego Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Cześć Na to co przeczytałem odpowiedź może byc tylko jedna: strasznej dupy dałem że sie wczoraj nie zalogowałem. Bardzo serdeczne dzięki za pamięć. Niby spokojnie się wczoraj dzień zaczął a tu nagle w jakiś młyn wpadłem i skończyc sie on nie chce. Jeszcze raz dzieki wszystkim. Dwie czwóreczki naprawdę nieźle wyglądają tylko jak sobie pomyslę, ze juz cztery lata starszy od Karwowskiego jestem to czy też takim kosmita jak on sie jawię. Wszystkim życzę wspaniaego sezonu i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Mitek, 100 lat narciarstwa, wielkie pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi