SlawekPS Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 W poniedziałek 30 listopada o godz. 20.00, odbędzie się projekcja filmu Zjazd /Steep/. Organizatorem pokazu jest DKF Kogucik a film będzie wyświetlany w Kinie Studio na ul. Cieszyńskiej (Studio Filmów Rysunkowych). Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 Kto sie pisze na wizytę w kinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 (edytowane) Kto sie pisze na wizytę w kinie? Wszyscy już zajęci i na randki nie chodzą Szczególnie z obcymi o których sie nic nie wie - SlawekPS, uzupełnij proszę profil to moze ktoś sie skusi Edytowane 27 Listopad 2009 przez JC Błędny link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 Kto sie pisze na wizytę w kinie? A bilety to drogie będą???:D:D Niestety nie dam rady bo musiałbym się oduczyć spać.:eek: Taka karma w listopadzie i grudniu. Ale gdyby po świętach lub w styczniu czy lutym był replay wtedy powinienem dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 Film jest ciekawy polecam wszystkim którzy nie widzieli i się zastanawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekPS Napisano 28 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 A bilety to drogie będą???:D:D Tylko 10 zł. To jest seans DKF-u. Pozdrawiam SławekPS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 To moje zapytanie o cenę biletu było żartem. Przynajmniej miało być żartem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Ja jutro raczej będę nareszcie to obejrzę ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekPS Napisano 29 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 (edytowane) A bilety to drogie będą???:D:D Niestety nie dam rady bo musiałbym się oduczyć spać.:eek: Taka karma w listopadzie i grudniu. Ale gdyby po świętach lub w styczniu czy lutym był replay wtedy powinienem dać radę. Replay nie przewidujemy, ale jak ten pokaz wypali to może więcej filmów o podobnej tematyce zacznie się pojawiać w DKF-ie. Może jako cykliczne spotkania. Zobaczymy. A cenę biletu miałem już w pierwszym poście podać tylko zapomniałem. Edytowane 29 Listopad 2009 przez SlawekPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Szkoda, że nie w mieście Kraka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekPS Napisano 29 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Szkoda, że nie w mieście Kraka. To zapraszam do Bielska. W mieście Kraka za tydzień jest KFG i się tam wybieram bo .... w Bielsku takiej imprezy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Wiecie co.... przez cały film siedziałam z otwartą paszczęką, o tak: :eek: A tak poważnie, to... po prostu ogromne wrażenie na mnie to wywarło, te powalające widoki, góry skąpane w białej lukrowej polewie, a najbardziej podobała mi się partia ze skakaniem na nartach ze skał ze spadochronem, najbardziej ekstremalna forma, której sama bym chętnie spróbowała Muzyka świetnie uzupełniała film. Kilka wypowiedzi bardzo zapadło mi w pamięć, mądre przemyślenia życiowe ludzi, którzy mają w życiu pasję i podążają za marzeniami - tylko pójść w ich ślady! Przecierać swoje własne szlaki i sprawdzać, ile możemy, co daje niesamowitego kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekPS Napisano 30 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Dzięki wszystkim forumowiczom ze skionline.pl co przybyli na projekcję filmu. może uda się przepchać następne pokazy filmów na DKF-ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekPS Napisano 30 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Wiecie co.... przez cały film siedziałam z otwartą paszczęką, o tak: :eek: .... Przecierać swoje własne szlaki i sprawdzać, ile możemy, co daje niesamowitego kopa Tak, masz 100% racji, ja też po raz pierwszy film zobaczyłem w całości i jestem pod wrażeniem. Szkoda tylko, że tak mało jest tych filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi