Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Z okazji, co prawda kończącego się ale tak pięknego i doniosłego dnia pragnę złożyć na ręce Szpaary szczere życzenia urodzinowe:) Zdrowia, szczęścia, nartowania bez kontuzji, spełnienia marzeń, miłości i ... żebym też sobie taką fotkę jak masz w podpisie z tym gostkiem strzeliła:D PS. po 25 roku życia to już z górki - wiem coś o tym;) Buziaki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 no to Najlepszego !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 100 lat!!!!!!!!! Ale po 40tce to sie dopiero zaczyna jazda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 przyłączam się do życzeń : 100 lat ..... p.s Kolega dzisiaj rzadzi i dzieli wszędzie... zobaczcie wyniki konkursu: http://www.misal.pl/skionline/konkursy/20091204/konkurs2.htm jeszcze raz gratki !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 To qrcze nie zrozumiałem. ale nic to...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 najlepsego hey!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Dziękuję No ćwierćwiecze za mną nie czuję się ani straszy ani młodszy:) Czekam na 30tkę bo ponoć życię zaczyna się po 30tce!! CMOK:* dla Pani Kasi;) Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Najlepszego szparo tys mikołajowy prezent był 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Wszystkiego Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 Wszystkiego najlepszego , spełnienia marzeń i dużo śniegu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 No to ja też się dołączę, tak narciarsko: Tera to już z górki:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 raz z górki , raz pod górkę , ale żeby zawsze po śniegu:) no i w ogóle Wszystkiego Naj.......... pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 Ja również dołączę się do życzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 Oczywiście WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Ciebie!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 Wszelkiej pomyślności dla szanownego jubilata. Ćwierćwiecze to fajny wiek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 Pewnie że fajny! Odpowiednie nastawienie do życia i w każdym wieku może być fajnie! Jeszcze raz dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 Trochę spóźnione, ale ode mnie również najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 Krzysiek, Najlepszego Mam nadzieję, że nie podpadłeś Prezesowi i dostaniesz super ekstra wypasiony prezent P.S. Też mam taki :D pzdr z Mazowsza misal _________________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 No mam nadzieję że nie podpadłem! Potraktuje to jako prezent urodzinowo-mikołajkowy:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2014 Dziękuję No ćwierćwiecze za mną nie czuję się ani straszy ani młodszy:) Czekam na 30tkę bo ponoć życię zaczyna się po 30tce!! No to masz upragnioną 30stkę! ....i co?? Lepiej??? Spełnienia marzeń, miłości, radości, zdrowia, żadnych kontuzji i cudownych wyjazdów narciarskich!!! 100 lat!!! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2014 Przyłączam się do życzeń Wróżki :happy: Zdrówka i spełnienia marzeń - tych narciarskich przede wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi