fanatyk Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 (edytowane) .....w Warszawie, a dokładnie 20 km od Pajaca leży już grubo ponad PÓŁ METRA śniegu. Sypie od czwartku cały czas z przerwą w sobotę. W życiu nie widziałem tyle śniegu na nizinach. Idąc po choinkach brnie się po kostki, zaparkować auta się nie da bo wszędzie leżą góry śniegu:mad: Pierwszy raz w życiu nie cieszę się na widok padającego śniegu. Najgorsze jest to, że odwilży nie widać, mało tego po dwudziestym wracają mrozy. Edytowane 15 Luty 2010 przez fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 A ja w sumie się z tego nawet cieszę bo widoki są przepiękne u mnie na wsi:o Po prostu muszę wyjść 20 min wcześniej żeby odkopać samochód i tyle:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 Wczoraj odśnieżałem prawie 4 godziny... Dzisiaj kolejny raz będę znowu to robił... Jeszcze tydzień i z górki usypanej przed domem będzie można poszusować:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loola Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 Eeee tam, mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 Eeee tam, mnie się podoba No dokładnie, przynajmniej widać, że zima jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 Racja Ja już mam dosyć tych wszystkich prezenterów w telewizji mówiących " oby ta zima szybko się szkończyla" "niestety będzie padało" . Przecież od dawna nie było tyle śniegu a w końcu zima ma trwać od grudnia do Marca :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaeres Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 Durna nagonka medialna i to wszystko. Zima jest w najlepszym porządku, nawet słabsza niż moja pamięć sięga do lat dzieciństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 Racja Ja już mam dosyć tych wszystkich prezenterów w telewizji mówiących " oby ta zima szybko się szkończyla" "niestety będzie padało" . Przecież od dawna nie było tyle śniegu a w końcu zima ma trwać od grudnia do Marca :> do końca marca żeby nie było a najlepiej do połowy kwietnia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 Ci to mogą mieć dośćhttp://www.turystyka.wp.pl/id,11243943,widok,artykul.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 Kurcze, jak w nieśmiertelnym "misiu" Jak jest zima to musi być zimno:D:D:D:D Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 to prawda snieg zalega nawet u mnie i mnie to drazni ale temperatura stopniowo w góre idzie i widac juz chodniki ze sa szare:) odwilz lekka sie pojawia-byle nie za duzo,bo bedzie mały zonk-powodzie, ale tez zapowiadaja mrozy,ale ostatnio sie nie sprawdziły wiec oby ty,m razem nie były sprawdzalne puki co zima by mogła odejsc ale az strach jak ulice beda wygladac u nas juz zawieche z tylu wymienialem teraz czuje ze przod do wymiany bedzie :eek:,no nic nasze drogi sa dostosowane do temperatury pokojowej- za wysoka tamp. sie koleiny robia, za niska to peka i dziury i wyryw sie robia no nic "PL" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 puki co zima by mogła odejsc ale az strach jak ulice beda wygladac " Paweł:)za to zonka zaraz dostaniesz od Forumowiczów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 Paweł:)za to zonka zaraz dostaniesz od Forumowiczów;) o wybacz Najwyższy mialem na mysli-ODEJSC Z NIZIN:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 (edytowane) o wybacz Najwyższy mialem na mysli-ODEJSC Z NIZIN:D :DTo teraz dostaniesz ode mnie :D:D Edytowane 15 Luty 2010 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 :DTo teraz dostaniesz od demnie;):D:D oj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 (edytowane) Na nizinach pewnie denerwuje. Za to na południu cieszy Bo można wyskoczy to tu to tam. Ale co to za zima u nas, co oni mają powiedzieć: Edytowane 15 Luty 2010 przez John Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2010 Mnie najbardziej denerwuję to "sito" na drogach,zwłaszcza jak jest słaba widoczność np.wieczorem. Później tylko słychać nagłe dup! :eek: Się człowiek zastanawia,co tym razem będzie trzeba robić... Drugą irytującą rzeczą jest to,że na nizinach śniegu masa,a tam gdzie powinno go być sporo,np.na Kasprowym czy Pilsku,jest kompletna lipa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 16 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2010 Żeby już narciarze narzekali na śnieg, to istny skandal.... VIVAT ZIMA!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 16 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2010 Żeby już narciarze narzekali na śnieg, to istny skandal.... VIVAT ZIMA!!! Otóż to ! Choć przez śnieg zdarzyło się, że nie pojechałam w pn na narty . W niedzielę musiałam odwalić śnieg z podjazdu do garażu - jeśli 1 m3 mokrego śniegu waży około tony, to byłyby tam przynajmniej dwie . A że wjazd to właściwie zjazd do piwnicy, musiałam to wszystko albo wynosić, albo wyrzucać do góry. No, i byłam zdziwiona, że mnie to nie zmęczyło. A w następny dzień chwilę się zastanawiałam, czemu bolą mnie plecy - dopiero po chwili skojarzyłam fakty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 17 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 Jest zima... to musi byc zimno KTOS TO KIEDY POWIEDZIAL HEHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 Cześc Narzekanie że jest fajna zima jest po prostu zwykłym obciachem. W niedziel wracałem z Zakopanego do W-wy 5h10min i cały czas słyszałem w radio, że na południu i w centrum warunki drogowe fatalne????? Z kims cos jest nie tak czy ze mną? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2010 Moje narzekanie ogranicza się do dwóch rzeczy: 1.Na fatalny stan naszych dróg - miejscami jest prze... ...ne sito - ale to raczej pretensję do naszych drogowców i osób,które odbierają i płacą za te remonty z Naszych podatków.Jakoś w innych krajach ser szwajcarski występuję tylko w sklepach spożywczych... 2.Na zbyt małą ilość śniegu ,oczywiście chodzi o miejsca,gdzie powinno go być najwięcej,a nie najmniej : Kasprowy - lipa! Pilsko - lipa! Skrzyczne - lipa! itd itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi