kaja45 Napisano 3 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 90zł chyba kogoś po..................o:) Podstawowa zasada handlu, kupujesz taniej sprzedajesz drożej, przecież kolego Bugajson nikt Ci nie broni zakupić kilka lub kilkanaście kompletów i rozpocząć sprzedaż na Allegro za 89,99 zł w ramach dobrej konkurencji. Tak jak napisał lski@interia.pl przedsiębiorczość trzeba docenić, a nie krytykować. Jest jeszcze jedna sprawa jakość tych pilników daje wiele do myślenia, ale cena powala i to jest ogromny atut tych pilników, trzeba jeszcze powiedzieć jedno te pilniki mają zastosowanie tylko i wyłącznie w kątownikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 No to i ja zostałem szczęśliwym posiadaczem pilników a Lidla:D, no i pierwszy raz odwiedziłem Lidla:D, nigdy tam jeszcze nie byłem i raczej się nie zakochałem:rolleyes:, piwo co z daleka wyglądało jak Tyskie z bliska okazało się że tylko udaje Tyskie;). Na razie w domu naostrzyłem duży nóż, ta atmosfera przed świąteczna lubi być nerwowa, więc ostry nóż się bardziej przyda niż narty:D. W każdym razie mogę powiedzieć że fajne "bierze", no i nóż faktycznie jest ostry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 3 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Nieźle, koledzy o przedsiębiorczości tu nam wykład przedstawili, pozostaje jeszcze coś takiego rzetelność, uczciwość, samopoczucie , drakoński narzut i "robienie jeleni na szaro"- tak się nazywa sprzedaż towaru klientowi... , oczywiście w moim przekonaniu facet przesadził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 5 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2010 dla skiforumowiczów? no jarek wiesz co to nie na tym forum:D:D tu skionline;P wiec skionlinowcy:D powinieneś dostać za to kopa w zad:P a znajac myśka to pojedzie na pogoń do lidla na piastów i kupi wszystko co sie da:D:D ale jak juz tak jeździśz to o czeladź zachacz też niedaleko:P ... widze u Ciebie silnie posuniety lokalny patrioryzm a mi to sie rzeczywiscie fora czasem myla po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2010 Jarek lokalny patriotyzm w stylu Dobre bo Polskie a ze dwa fora są polskie to wsio gra:) wot tak tylko zasugerowałem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 21 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Nie nadają się ze względu na wymiary do ostrzałek,idealnie działają z zawodniczymi kątownikami. Czy ktoś mógłby podać opis lub link do zdjęcia/opisu takiego kątownika, do którego pasują pilniki z Lidla. Kupiłem też takie pilniki i chciałbym wykonać kolejny krok tj. zacząć próby/naukę ostrzenia nimi nart (najpierw jakiś starych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Czy ktoś mógłby podać opis lub link do zdjęcia/opisu takiego kątownika, do którego pasują pilniki z Lidla. Kupiłem też takie pilniki i chciałbym wykonać kolejny krok tj. zacząć próby/naukę ostrzenia nimi nart (najpierw jakiś starych) Te pilniki będą pasować do każdego kątownika, czyli do czegoś takiego: W kątowniku po prostu nie ma żadnych(no prawie żadnych) ograniczeń w przytwierdzeniu pilnika. Na pewno nie będą pasować do wszelakiego rodzaju ostrzałek które wyglądają np. tak: W ostrzałkach jest otwór który "przyjmuje" określoną wielkość pilnika, a ten z Lidla jest duuuużo za duży:D. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 Czy ktoś mógłby podać opis lub link do zdjęcia/opisu takiego kątownika, do którego pasują pilniki z Lidla. Kupiłem też takie pilniki i chciałbym wykonać kolejny krok tj. zacząć próby/naukę ostrzenia nimi nart (najpierw jakiś starych) Praktycznie do każdego kątownika, nie do każdej ostrzałki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 Przetestował już ktoś pilniki z Lidla? Ja tak:) Powiem tak: te specjalistyczne do nart mogą się schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 Ja używam cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 Ja używam cały czas. Lski, namówił bym Cię do większej wylewności? Jak rozwiązałeś problem z wielkością pilnika, bo faktycznie jest kłopot solidnie go umocować do kątownika, przeciąłeś go może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 ja takze ich uzywam nie sa najgorsze, jak za ta cene. Ja troszke widze roznicy po obrobce pilnikami z Lidla a tymi "specjalistycznymi", ale mozliwe, ze zdaje mi sie.Jak czlowiek duzo ostrzy to potem juz troci "czucie" i neutralna ocene ostrosci krawedzi co do sposobu zamocowania to uzywamy najprostszych rozwiazan czyli zwykly katownik , szczypce i udaje mi sie lidlowymi diamentami poostrzyc.Nie jest to do konca wygodne, ale da sie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 Lski, namówił bym Cię do większej wylewności? Jak rozwiązałeś problem z wielkością pilnika, bo faktycznie jest kłopot solidnie go umocować do kątownika, przeciąłeś go może? Najpierw ciąłęm,by użyć do ostrzałki,ale efekt nie był dobry,z kątownikiem zawodniczym i dwoma zaciskami do niego działa idealnie w całości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 Lski, namówił bym Cię do większej wylewności? Jak rozwiązałeś problem z wielkością pilnika, bo faktycznie jest kłopot solidnie go umocować do kątownika, przeciąłeś go może? ... jakos nie mialem klopotu zeby zalozyc do katownika nawet na jednym klipsie takim jak tu: ... dlugi jest to prawda ale do gigantki jest OK, jedyny mankament to moim zdaniem mala precyzja bo jednak plaszczyzna nie jest taka rowna jak w profesjonalnych narzedziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi7 Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2014 Witam, jestem tutaj świeży i na wstępie witam wszystkich forumowiczów :happy: mam natomiast pytanie odnośnie tych pilników w Lidlu, czy ktoś z kolegów je ostatnio widział w tym markecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2014 Witam, jestem tutaj świeży i na wstępie witam wszystkich forumowiczów :happy: mam natomiast pytanie odnośnie tych pilników w Lidlu, czy ktoś z kolegów je ostatnio widział w tym markecie?Ja ich bardzo dawno nie widziałem. Tak gdzieś od 2011 roku. A w związku z tym... to naprawdę wygrana roku. Gratuluję[ATTACH=CONFIG]17076[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi7 Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2014 Co prawda są pilniki diamentowe na znanym portalu aukcyjnym w cenie 19,99 nie wiem czy są coś warte ,granulacja też nie podana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaja45 Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Witam, jestem tutaj świeży i na wstępie witam wszystkich forumowiczów :happy: mam natomiast pytanie odnośnie tych pilników w Lidlu, czy ktoś z kolegów je ostatnio widział w tym markecie? W tej postaci zostały wycofane, aktualnie występują tylko w wersji z ostrzałką do noży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 6 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Kupiłem na próbę,to dokładnie,to co kiedyś było w Lidlu,tylko małę,więc łątwiejsze do zamocowania,pewnie zapertraktuję o cenę i kupię większą ilość na zapas,bo tamte z Lidla działały mi znakomicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 6 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Co prawda są pilniki diamentowe na znanym portalu aukcyjnym w cenie 19,99 nie wiem czy są coś warte ,granulacja też nie podana... Kupiłem na próbę,to dokładnie,to co kiedyś było w Lidlu,tylko małę,więc łątwiejsze do zamocowania,pewnie zapertraktuję o cenę i kupię większą ilość na zapas,bo tamte z Lidla działały mi znakomicie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi7 Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 Dzięki za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi