JC Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 No i rankiem uciekam w kierunku Alp. W kierunku, bo najsamprzód odwiedzę Bawarię i zobaczę co słychać na ispo. Potem mały skok przez góry i będę... Nie powiem Wam jeszcze, ale pogoda ma być taka... tzn taka jak zwykle kiedy jadę w Alpy :D Może ktoś dojdzie gdzie to jest przez porównanie obrazka z prognozą w dziale pogoda :D I jeszcze jedno Ci dwaj co wiedzą niech milczą jak kamienie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 I jeszcze jedno Ci dwaj co wiedzą niech milczą jak kamienie! No chyba nie powiedziałeś nikomu nie zaufanemu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 A jak będzie w następnym tygodniu we Włoszech ? zdradzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 A jak będzie w następnym tygodniu we Włoszech ? zdradzicie ? Proszę bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 Pierwszy etap - Monachium Zaczynam pierwszy etap operacji Kierunek Alpy. Dzisiaj do pokonania ok. 900 km z Bielska do Monachium. Pojadę jak zwykle - Cieszyn, Olomouc, Brno, Mikulov, Wiedeń, St.Polten, Salzburg, Monachium. Wieje jak diabli, więc spodziewam się na trasie turbulencji Jak zwykle zabieram ze sobą walizkę niepotrzebnych rzeczy jak aparata, kamera, ładowarka, ładowarka, ładowarka, kabel, kabel... A w boksie... :D narty WATEA 114 BC czekają na dziewicze trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 Już jestem ciekaw jak wielkiego banana będzie miał JC jak wypróbuje tę "podłogówkę" WATEA 114 BC :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Witam z ispo 2011! Zaraz ruszam buszować miedzy stoiskami aby sprawdzić jakie nowości przygotowali na przyszły sezon. Do zo! JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Innsbruck Targi ispo w Monachium Juz za mną Kilka fotek nowych kolekcji możecie juz oglądać w dziale sprzęt. Teraz przyszedł czas na Alpy. Dzisiaj krótki przystanek w stolicy Tyrolu Innsbrucku i skok przez Brenner do Włoch. Tam czeka juz wspaniala pagoda i bliskie mi wloskie jedzenie. To jest pierwsza podpowiedz gdzie jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Targi ispo w Monachium Juz za mną Kilka fotek nowych kolekcji możecie juz oglądać w dziale sprzęt. Teraz przyszedł czas na Alpy. Dzisiaj krótki przystanek w stolicy Tyrolu Innsbrucku i skok przez Brenner do Włoch. Tam czeka juz wspaniala pagoda i bliskie mi wloskie jedzenie. To jest pierwsza podpowiedz gdzie jade Tzn. że byłeś w Monachium i omijasz/odpuszczasz GaPa? Wetltmeisterschft?! Tak czy siak - pozazdrościć podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Poranek... Przepiękny poranek Widok z okna mojego pokoju :eek: :eek: Pozdrawiam Wszystkich JC 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Ale Ty drażnisz,ale Ty drażnisz! :eek: Miły szusów!!!No i na relację czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 No coś strasznego. Jeny skała i śnieg.:D Ale JC to się lubi troszkę poznęcać nad nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 W miejscu, w którym jestem na nartach trzeba uważać na nisko przelatujące samoloty :eek: Tu wyjeżdża się na 3250 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 W miejscu, w którym jestem na nartach trzeba uważać na nisko przelatujące samoloty :eek: Tu wyjeżdża się na 3250 m Sulden am Ortler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Brawo Jarek. To teraz następna zagadka. Jaki to samolot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Tak jak odpowiedziałem już na facebooku , tak odpowiem też tu Airbus A380! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 To tak jakby trzeba markę samochodu z kanału rozpoznać. Ale spróbuję i postawię na Jumbo Jeta B747 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 To tak jakby trzeba markę samochodu z kanału rozpoznać. Ale spróbuję i postawię na Jumbo Jeta B747 To wcale nie jest takie trudne wystarczy pamiętać o tym , że Emirates używa B744 tylko w samolotach transportowych. Dodatkowo , widać zgrubienie przy skrzydłach i silniki całkiem inne od tych używanych w jumbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Tak wygląda A380 od spodu wg mnie jest inny od "Jackowego" Tych użebrowań jest pięć a w tamtym widzę cztery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zz10 Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 piąte jest za zewnętrznym silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Niestety samoloty to moja druga miłość po nartach tak wygląda B744 w malowaniu Emirates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Niestety samoloty to moja druga miłość po nartach tak wygląda B744 w malowaniu Emirates To co pokazujesz So Seductive to jest SkyCargo Emirates tak dla scislosci (napis i brak okien). Emirates nie lata cywilnymi jumbo jetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 To co pokazujesz So Seductive to jest SkyCargo Emirates tak dla scislosci (napis i brak okien). Emirates nie lata cywilnymi jumbo jetami. Dobrze o tym wiem miło , że zauważyłeś , ale ja już to napisałem w tym temacie. Chciałem tylko pokazać to specjalnie dla Figo. To wcale nie jest takie trudne wystarczy pamiętać o tym , że Emirates używa B744 tylko w samolotach transportowyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sliwek Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Też mi się wydaje że to A380 Na drugim zdjęciu skrzydła mają rozłożone do startu klapy, dlatego wydają się większe. BTW Fajna fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 Noc w Sodzie może być też widowiskowa - Ortler w gwiazdach Na nartach wczoraj było tak: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi