fanatyk Napisano 14 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2012 (edytowane) Za ile w sezonie można sprzedać takie nartki: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=1211&id_modelu=1397 Dł. chyba 150 cm. Oczywiście używane. Edytowane 14 Lipiec 2012 przez fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2012 Za ile w sezonie można sprzedać takie nartki: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=1211&id_modelu=1397 Dł. chyba 150 cm. Oczywiście używane. 200-300 zł, na pewno nie więcej, ale raczej bym się nastawiał na tą dolną wartość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 14 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2012 200-300 zł, na pewno nie więcej, ale raczej bym się nastawiał na tą dolną wartość. Zobacz to http://www.skiforum.pl/threads/49241-Ile-takie-nartki-sa-warte?p=461377&viewfull=1#post461377 Na allegro takich nie ma, więc trudno coś ustalić. Może w sezonie coś się pojawi:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2012 W sezonie na allegro, jeśli dobry stan może pójdą za 300sta. Polacy mają wielki sentyment do Atomica... jak do golfa w dizlu :stupid: Podeślij mi fotki, może bym żonie wziął. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 16 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Dzisiaj będę w Śródmieściu i podjadę na Nowolipki, gdzie jest duży komis. Na forach piszą, że są warte od 200-500 zł. Zobaczymy co tam powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. A Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Dzisiaj będę w Śródmieściu i podjadę na Nowolipki, gdzie jest duży komis. Na forach piszą, że są warte od 200-500 zł. Zobaczymy co tam powiedzą. Chyba ten komis w miesiącach wakacyjnych nie działa a swoją drogą straszny szrot tam mają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 17 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Chyba ten komis w miesiącach wakacyjnych nie działa a swoją drogą straszny szrot tam mają. Ano racja. Nie dość, że nie czynne to jeszcze przeprowadzają się na Górczewską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turnplayer Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Ja nie polecam tego sklepu/komisu. jak napisane wczesniej, sprzet to w wiekszosci szrot. Ceny oczywiscie jak za zadbane nartki : Sprzedawca nie wygladal na osobe ktora chce umilic,kupujacemu , jazde na nartach poprzez rzetelne doradzenie, a raczej na takiego co chce wcisnac byle shit aby tylko zarobic. No i najwazniejsze, oddalem do serwisu narty, odbior umowiony za 5dni, podjezdzam i klops. Nart nie ma a wyjazd na drugi dzien. Skonczylo sie na tym ze sam musialem pojechac do ich 'zaprzyjaznionego' serwisu do ktorego przekazali nartki. Zadnej skruchy, rabatu, nic. Nartki zrobione tak, ze slizgu zebrano tak wiele ze w przekroju bylo odwrocone "U", takze nie musze pisac jak sie jezdzilo na samych plozach zamiast nart. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. A Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Jeśli ktoś szuka w okolicy tych Nowolipek serwisu/wypożyczalni to niedaleko jest sport xxi, który osobiście mogę polecić do serwisowania. Z tego co pamiętam to chyba narty też skupują ale na 100% pewien nie jestem do wypożyczenia mają tam np.: narty Majesty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 18 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 (edytowane) Ja nie polecam tego sklepu/komisu. jak napisane wczesniej, sprzet to w wiekszosci szrot. Ceny oczywiscie jak za zadbane nartki : Sprzedawca nie wygladal na osobe ktora chce umilic,kupujacemu , jazde na nartach poprzez rzetelne doradzenie, a raczej na takiego co chce wcisnac byle shit aby tylko zarobic. No i najwazniejsze, oddalem do serwisu narty, odbior umowiony za 5dni, podjezdzam i klops. Nart nie ma a wyjazd na drugi dzien. Skonczylo sie na tym ze sam musialem pojechac do ich 'zaprzyjaznionego' serwisu do ktorego przekazali nartki. Zadnej skruchy, rabatu, nic. Nartki zrobione tak, ze slizgu zebrano tak wiele ze w przekroju bylo odwrocone "U", takze nie musze pisac jak sie jezdzilo na samych plozach zamiast nart. pozdrawiam Dodzwoniłem sie do nich. Mają dziwny zwyczaj przyjmowania w komis. "Pan podaje cenę i nie interesuje się pan za ile my sprzedamy". Przeważnie komisy z którymi ja miałem do czynienia działają w ten sposób, że płaci się prowizję od ceny, która ja ustalę. W tym komisie nawet jak da się dobra cenę i ma się chęć szybkiego pozbycia sie sprzętu to będzie to nie możliwe, gdyż sprzedawca doliczy tylko jemu znana marżę. Niech spadają Edytowane 18 Lipiec 2012 przez fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Pokazało się cosik na ale drogo: http://allegro.pl/narty-atomic-sl9-170cm-r12m-magnesium-top-ski-i2490450284.html Najlepsze hasło w ogłoszeniu: jeździły po głębokim śniegu, którego warstwa w niektórych miejscach przekracza kilka metrów. :biggrin: strach ma jednak wielkie oczy, a potęguje się mając w głębokim śniegu pod butem SL9:stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Pokazało się cosik na ale drogo: Ale mają jeden plus, nierentalowe wiązania. W sumie dla koneserów....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 (edytowane) Najlepsze hasło w ogłoszeniu: jeździły po głębokim śniegu, którego warstwa w niektórych miejscach przekracza kilka metrów. Tiaaa ...to moje ulubione hasło od dawna Ten cały grigri nawet nie udaje że mu się chce opisywać - kopiuje ten sam opis przynajmniej od 2 lat! :) http://tinyurl.com/c34cu7t Teraz też ma kilkanaście par - każda wyłącznie po głębokim, nie naprawiane, grube, szerokie, nawoskowane - nawet bym się bardzo nie zdziwił jakby z rozpędu opisał tak te swoje rowery Edytowane 19 Lipiec 2012 przez gajowy01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Ja mam inne wiązania. Takie z żółtym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Ten cały grigri nawet nie udaje że mu się chce opisywać - kopiuje ten sam opis przynajmniej od 2 lat! :) http://tinyurl.com/c34cu7t Teraz też ma kilkanaście par - każda wyłącznie po głębokim, nie naprawiane, grube, szerokie, nawoskowane - nawet bym się bardzo nie zdziwił jakby z rozpędu opisał tak te swoje rowery A właśnie stwierdziłem fakt zaskakujący u tego alledrogowicza że choć lato w pełni to jego narty na każdej z aukcji ochoczo licytuje 8- 10 - 11 osób ciekawe, co nie?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 A właśnie stwierdziłem fakt zaskakujący u tego alledrogowicza że choć lato w pełni to jego narty na każdej z aukcji ochoczo licytuje 8- 10 - 11 osób ciekawe, co nie?: Ma chłopina branie :tongue:,a swoją drogą licytujacy pewnie myślą że w pełni lata wyrwią towar taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Ma chłopina branie :tongue:,a swoją drogą licytujacy pewnie myślą że w pełni lata wyrwią towar taniej No przecież w top-narty już masz sezonową wyprz chyba zimę przespałem albo w Afryce mieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 20 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Nie chciałem pisać, ale jeden gostek obryty w sprzęcie napisał mi, że w sezonie za 500 pójdą z pocałowaniem ręki. Nie pisałem wcześniej, bo bałem się, że będziecie się ze mnie śmiać Jak widać na tej aukcji zainteresowanie jest spore takimi nartkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filemon Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 pewnie myślą że w pełni lata wyrwią towar taniej A co uważasz że w pełni sezonu będzie taniej?przecież narty właśnie teraz się kupuje,ja przynajmniej teraz to robię i można wyrwać ciekawe sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 (edytowane) Na allegro raczej towaru nie wyrwiesz taniej. Można liczyć na zniżki w sklepach bo te są, aczkolwiek zauważam, że w tym sezonie zniżki są jakieś miałkie. Mam nieodparte wrażenie, że w zeszłym roku można było wyrwać "ubiegłosezonowe" sztuki znacznie taniej. Edytowane 20 Lipiec 2012 przez Slash0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 A właśnie stwierdziłem fakt zaskakujący u tego alledrogowicza że choć lato w pełni to jego narty na każdej z aukcji ochoczo licytuje 8- 10 - 11 osób ciekawe, co nie?: Często obserwuję akcje gościa, wystawia w kółko te same narty, pewnie mu ktoś podbija ceny i jak przelicytuje, to nie schodzą Kupiłem u niego Head Chip Monstery za 150 zł i ich stan był zgodny z opisem i zdjęciami, faktycznie wyglądały jakby były jeżdżone tylko w Austrii, w głębokim śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi