Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Ile takie nartki są warte??

fanatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie polecam tego sklepu/komisu.

jak napisane wczesniej, sprzet to w wiekszosci szrot. Ceny oczywiscie jak za zadbane nartki :cool::

Sprzedawca nie wygladal na osobe ktora chce umilic,kupujacemu , jazde na nartach poprzez rzetelne doradzenie, a raczej na takiego co chce wcisnac byle shit aby tylko zarobic.

No i najwazniejsze, oddalem do serwisu narty, odbior umowiony za 5dni, podjezdzam i klops. Nart nie ma a wyjazd na drugi dzien. Skonczylo sie na tym ze sam musialem pojechac do ich 'zaprzyjaznionego' serwisu do ktorego przekazali nartki. Zadnej skruchy, rabatu, nic. Nartki zrobione tak, ze slizgu zebrano tak wiele ze w przekroju bylo odwrocone "U", takze nie musze pisac jak sie jezdzilo na samych plozach zamiast nart.

pozdrawiam

• Like 2

Jeśli ktoś szuka w okolicy tych Nowolipek serwisu/wypożyczalni to niedaleko jest sport xxi, który osobiście mogę polecić do serwisowania. Z tego co pamiętam to chyba narty też skupują ale na 100% pewien nie jestem do wypożyczenia mają tam np.: narty Majesty.

Ja nie polecam tego sklepu/komisu.

jak napisane wczesniej, sprzet to w wiekszosci szrot. Ceny oczywiscie jak za zadbane nartki :cool::

Sprzedawca nie wygladal na osobe ktora chce umilic,kupujacemu , jazde na nartach poprzez rzetelne doradzenie, a raczej na takiego co chce wcisnac byle shit aby tylko zarobic.

No i najwazniejsze, oddalem do serwisu narty, odbior umowiony za 5dni, podjezdzam i klops. Nart nie ma a wyjazd na drugi dzien. Skonczylo sie na tym ze sam musialem pojechac do ich 'zaprzyjaznionego' serwisu do ktorego przekazali nartki. Zadnej skruchy, rabatu, nic. Nartki zrobione tak, ze slizgu zebrano tak wiele ze w przekroju bylo odwrocone "U", takze nie musze pisac jak sie jezdzilo na samych plozach zamiast nart.

pozdrawiam

Dodzwoniłem sie do nich. Mają dziwny zwyczaj przyjmowania w komis. "Pan podaje cenę i nie interesuje się pan za ile my sprzedamy". Przeważnie komisy z którymi ja miałem do czynienia działają w ten sposób, że płaci się prowizję od ceny, która ja ustalę. W tym komisie nawet jak da się dobra cenę i ma się chęć szybkiego pozbycia sie sprzętu to będzie to nie możliwe, gdyż sprzedawca doliczy tylko jemu znana marżę. Niech spadają:P

Edytowane przez fanatyk

Pokazało się cosik na ale drogo:

http://allegro.pl/narty-atomic-sl9-170cm-r12m-magnesium-top-ski-i2490450284.html

Najlepsze hasło w ogłoszeniu: jeździły po głębokim śniegu,

którego warstwa w niektórych miejscach przekracza kilka metrów.

:biggrin: strach ma jednak wielkie oczy, a potęguje się mając w głębokim śniegu pod butem SL9:stupid:

• Like 1

Najlepsze hasło w ogłoszeniu: jeździły po głębokim śniegu,

którego warstwa w niektórych miejscach przekracza kilka metrów.

Tiaaa ...to moje ulubione hasło od dawna :)

Ten cały grigri nawet nie udaje że mu się chce opisywać - kopiuje ten sam opis przynajmniej od 2 lat! :) :)

http://tinyurl.com/c34cu7t

Teraz też ma kilkanaście par - każda wyłącznie po głębokim, nie naprawiane, grube, szerokie, nawoskowane - nawet bym się bardzo nie zdziwił jakby z rozpędu opisał tak te swoje rowery :)

Edytowane przez gajowy01

Ten cały grigri nawet nie udaje że mu się chce opisywać - kopiuje ten sam opis przynajmniej od 2 lat! :) :)

http://tinyurl.com/c34cu7t

Teraz też ma kilkanaście par - każda wyłącznie po głębokim, nie naprawiane, grube, szerokie, nawoskowane - nawet bym się bardzo nie zdziwił jakby z rozpędu opisał tak te swoje rowery :)

A właśnie stwierdziłem fakt zaskakujący u tego alledrogowicza że choć lato w pełni to jego narty na każdej z aukcji ochoczo licytuje 8- 10 - 11 osób

ciekawe, co nie?:cool::

Na allegro raczej towaru nie wyrwiesz taniej. Można liczyć na zniżki w sklepach bo te są, aczkolwiek zauważam, że w tym sezonie zniżki są jakieś miałkie. Mam nieodparte wrażenie, że w zeszłym roku można było wyrwać "ubiegłosezonowe" sztuki znacznie taniej.

Edytowane przez Slash0r

A właśnie stwierdziłem fakt zaskakujący u tego alledrogowicza że choć lato w pełni to jego narty na każdej z aukcji ochoczo licytuje 8- 10 - 11 osób

ciekawe, co nie?:cool::

Często obserwuję akcje gościa, wystawia w kółko te same narty, pewnie mu ktoś podbija ceny i jak przelicytuje, to nie schodzą :)

Kupiłem u niego Head Chip Monstery za 150 zł i ich stan był zgodny z opisem i zdjęciami, faktycznie wyglądały jakby były jeżdżone tylko w Austrii, w głębokim śniegu.