JC Napisano 23 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 Dzień dobry, ruszamy na lodowiec. Pogoda... jak myślicie, jaka? :applause: Możecie sprawdzić tutaj, czy miałem rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 Hm : co jak co ale do pogody to masz szczęście,rzekłbym urodzony w beretce Miłego szusowania no i opalanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 Dzień dobry, ruszamy na lodowiec. Pogoda... jak myślicie, jaka? :applause: Możecie sprawdzić tutaj, czy miałem rację. Ja normalnie przestanę zaglądać na forum bo po prostu moje biedne serce tego nie wytrzyma. :sorrow: Miłego pobytu opalanka i szusów :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 Takie tam wypociny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 Prosto z lodowca [video=youtube;CoQG9lzA9ZU] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 Prosto z lodowca [video=youtube;CoQG9lzA9ZU] Coś kiedyś wspominałeś że musisz moderatorom udostępnić funkcję banowania:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 Sławek, ja mam możliwość banowania - jaki mu dajemy: dożywotni, czy czasowy, aby przemyślał swoje nieodpowiedzialne zachowanie w postaci swych filmów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 Jak doczekałem do szóstej minuty i 58 sekundy to lekko ostygłem.Ten ogonek do orczyka przypomina mi np.Szczyrk :sorrow: No dobra. Próbowałem tylko sobie obrzydzić,ale mi nie wyszło. I tak tęsknię za Stubaiem i to strasznie tęsknię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krait Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 Jak doczekałem do szóstej minuty i 58 sekundy to lekko ostygłem.Ten ogonek do orczyka przypomina mi np.Szczyrk :sorrow: W poprzedni weekend jak była totalna lampa i przyjechało sporo Niemców to mój rekord w kolejce wynosił 7 min. (orczyk do czarnej trasy). Na krzesełkach jak się stało 4 min to był maks. mimo że wyglądało ze jest chmara ludzi. Te krzesła naprawdę mają sporą przepustowość. Kolejki żeby zjechać na parking o 16 nie liczę bo to faktycznie można było i z godzinę postać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 To zobaczcie na zdjęcie poniżej. Zrobi Wam się troszkę lepiej Dzisiaj na Stubai przyjechały chyba całe Niemcy?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 Takie tam wypociny Po tym filmie to już właściwie nie muszę tam jechać! :stupid: Jak doczekałem do szóstej minuty i 58 sekundy to lekko ostygłem.Ten ogonek do orczyka przypomina mi np.Szczyrk :sorrow: No dobra. Próbowałem tylko sobie obrzydzić,ale mi nie wyszło. I tak tęsknię za Stubaiem i to strasznie tęsknię. To zobaczcie na zdjęcie poniżej. Zrobi Wam się troszkę lepiej Dzisiaj na Stubai przyjechały chyba całe Niemcy?! Ciekawe co na to Figo? : Podejrzewam, że jednak nadal tęskni. I to strasznie! :sorrow: No i czy komuś zrobiło się lepiej? Choćby troszkę? Wątpię! :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 To zobaczcie na zdjęcie poniżej. Zrobi Wam się troszkę lepiej Dzisiaj na Stubai przyjechały chyba całe Niemcy?! A w Obergurgl dziś ani sekundy stania do żadnego wyciągu.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 A w Obergurgl dziś ani sekundy stania do żadnego wyciągu.... dzieki za pomoc w podjeciu decyzji gdzie jutro wypad na narty mysle ze jutro Stubai bedzie wygladal podobnie, choc mnie to wcale nie dziwi, widzialem juz dluzsze kolejki w okresie pazdziernikowo listopadowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 gdybym mógł np. jutro-pojutrze,... to z pewnością obrałbym tę "dziurę" :wink: http://pl.bergfex.com/sulden-ortler/#/sulden-ortler/webcams/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 Sławek, ja mam możliwość banowania - jaki mu dajemy: dożywotni, czy czasowy, aby przemyślał swoje nieodpowiedzialne zachowanie w postaci swych filmów? Na razie zostaw, bo się stara, zobacz zdjęcie w poście 59, zwerbował statystów do zdjęcia:biggrin:, słyszałem że dał mi za to po 1 Krówce w papierku z napisem SKIONLINE:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 gdybym mógł np. jutro-pojutrze,... to z pewnością obrałbym tę "dziurę" :wink: http://pl.bergfex.com/sulden-ortler/#/sulden-ortler/webcams/ W czwartek rano się tam malduje. Zapowiadają mega zimowe warunki i śniegu po szyję. http://www.meteoblue.com/de_DE/wetter/vorhersage/woche/sulden_it_26337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 W czwartek rano się tam malduje. Zapowiadają mega zimowe warunki i śniegu po szyję. http://www.meteoblue.com/de_DE/wetter/vorhersage/woche/sulden_it_26337 obowiązkowo masz zdać relację i to szczegółową please : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 obowiązkowo masz zdać relację i to szczegółową please : Napewno tak jak rok temu będzie słabo Mało śniegu , pełno ludzi, trasy nie przygotowane , stare wyciągi itp itd Coś tam skrobne napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 W czwartek rano się tam malduje. Zapowiadają mega zimowe warunki i śniegu po szyję. http://www.meteoblue.com/de_DE/wetter/vorhersage/woche/sulden_it_26337 Zdaje się ,że prognoza się sprawdziła. Do tego stopnia ,że wczoraj czyli w czwartek (wg.info z Bergfexu) trasy były zamknięte. ale poczekamy na naszego wysłannika,aż zda raport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 Coś kiedyś wspominałeś że musisz moderatorom udostępnić funkcję banowania:wink: TO nieludzkie traktowanie (takie filmy~) :wink: ja jeżdżę po sztucznej trawie, udaję, że jestem w górach :smile: Ale kiedyś i ja tam byłem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2012 Na stronie zamieściłem galerie zdjęć z moich wypadów na lodowiec Stubai Jeżeli ktoś z Was wybiera się do Tyrolu to zachęcam do zamówienia przepysznych past w restauracji Eisgrat I jeszcze możecie obejrzeć kilka fotek nowej ósemki oraz widoki z platformy Top of Tyrol wybudowanej na wysokości 3210 m n.p.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi