JC Napisano 19 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 SOUL 7 by Rossignol 13/14 - narty z bogatym wnętrzem Wśród nowości sprzętowych na targach ispo 2013 w Monachium najwięcej perełek - a jakże - na półkach z karteczką Freeride i Backcountry. Jedne z ciekawszych, wyróżnione nagrodą ISPO Award w kategorii SKI / Ski off Piste, znaleźliśmy na stoisku Rossignola. SOUL 7 by Rossignol 13/14 - narty z bogatym wnętrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Gogle Rossignola z szybami Zeissa Rossignol oficjalne potwierdził nawiązanie współpracy ze znaną z produkcji doskonałej jakości szkieł niemiecką firmą Carl Zeiss. W działającej od 160 lat fabryce powstają znane na całym świecie szkła optyczne, powłoki oraz obiektywy, mikroskopy i binokulary. Więcej przeczytacie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Bardzo ciekawe, jak co roku, rozwiązania Salomona z nowej kolekcji :happy: [video=youtube;aM5Q5md3ePg] Rewelacja. Źródło: ntn.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Bardzo ciekawe, jak co roku, rozwiązania Salomona z nowej kolekcji :happy: Rewelacja. Oversize Pivot... a już miałem nadzieję na Canting bez kluczyków :wink: Jakoś kurcze rewelacji niestety nie widzę. A jeszcze dumę narodową urazili brakiem flagi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Jakoś kurcze rewelacji niestety nie widzę. A jeszcze dumę narodową urazili brakiem flagi A X-Race? No tak, o fladze zapomnieli : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Mnie najbardziej zainteresowało to: [video=youtube;__QhiWmVYPk] : W końcu polski i nie banalny akcent! :applause: Nawet wypatrzyłem coś dla siebie: Majesty Knife :wink: Są jakieś nowości z teamu K2?Mam na myśli narty ekstremalne.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Mnie najbardziej zainteresowało to: : Maciek w sobotę będę na Targach Kielce...kupić Ci coś? Numer konta znasz jakby co :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. A Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Mnie najbardziej zainteresowało to: [video=youtube;__QhiWmVYPk] : W końcu polski i nie banalny akcent! :applause: Nawet wypatrzyłem coś dla siebie: Majesty Knife :wink: Są jakieś nowości z teamu K2?Mam na myśli narty ekstremalne.... :biggrin: Cudze chwalicie swojego nie znacie w zeszłym roku też byli: majestyskis.pl. Narty Majesty są bardziej znane i cenione za granicą niż w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Maciek w sobotę będę na Targach Kielce...kupić Ci coś? Numer konta znasz jakby co :biggrin: Dzięki Mariusz! Ale chyba następne zakupy dopiero w przyszłym sezonie. :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Dzięki Mariusz! Ale chyba następne zakupy dopiero w przyszłym sezonie. :sorrow: Z tego co wiem w BB robią jeszcze ciekawsze nartki. Dla firmy zwanej DUPRAZ. Nie wiem jeszcze, które modele ale może uda się coś wiecej dowiedzieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. A Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Można też od razu pokusić się o nartę robioną pod siebie: http://monckcustom.com/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Z tego co wiem w BB robią jeszcze ciekawsze nartki. Dla firmy zwanej DUPRAZ. Nie wiem jeszcze, które modele ale może uda się coś wiecej dowiedzieć A ja myślałem,że Salomon BBR to już kosmos... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi