Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Andora 2014 - mocna ekipa w terenie

Rekomendowane odpowiedzi

I nie do końca wiem czy naprawdę szybko tam zapitalaliście bo albo tempo jest zwolnione, aby pokazać klasę zawodnika i jego kunszt , albo przyśpieszone, aby pokazać dynamikę jazdy.

Tam gdzie jest zwolnione to widać, a pozostałe w realnym tempie. Jedynie Marcin na tym płaskim, no to widać że jest przyśpieszone.

No i jeszcze jedno wymień chociaż z imion lub pseudeonimów głównych aktorów poza sobą oczywiście. W tych kaskach i goglach to ciężko poznać.

2:47 na krześle wtulone gołąbki Jacek i Agnieszka :smile:

3:28 Marcin grozi kijem:tongue:

4:07 Paula jeszcze jej nie ma na forum i coś z tym trzeba będzie zrobić:biggrin:

4:20 Jacek i za nim Agnieszka - bardo mi się podoba jazda Agnieszki, ogólnie w każdych warunkach i na każdej trasie:smile:

5:36 Marcin

6:31 W lesie no to wiadomo Ja i Marcin, przecież nas na trasie trudno spotkać, jeśli jeździmy to najczęściej między kujokami :tongue:

8:30 Agnieszka densing - tańczy też ładnie :smile:

8:50 Marcin dorwał na chwilę Heady od Darka, ale za długo się nimi nie nacieszył, jak się przesiadłem na jego SL to katastrofa:biggrin:

9:45 Ja

• Like 1

A wyciągi to tam tylko takie starawe mają, czy nowsze też się zdarzają?

Pozdrawiam

W większości są to urządzenia wyprzęgane, ale raczej w najuboższej wersji, czyli twarde siedziska, nie grzane, bez osłon. Czyli jeśli chodzi o prędkość jazdy w górę to jest maksymalna z dostępnych, wskazać jeszcze należy że trasy daleko odwodzą od toru jazdy urządzeń, więc bilans "góra/dół" wychodzi rewelacyjnie:smile:

• Like 1

Fajne klimaty zwłaszcza te poza trasą...

Widać że warunki do jazdy były. Sławek na końcu filmu jak zjeżdżasz po trasie to jak Ci się kolor kasku zlewa z kurtką to pomyślałem że Lord Vader jedzie :biggrin::biggrin::biggrin:

pozdr.Torres

P.S- teraz to w końcu zobaczyłem po co tam pojechali a nie jakieś popierdółki o biletach :wink:

• Like 1

• 6 months later...
  • 3 weeks later...

Po naszej ostatniej relacji z Andory wielu forumowiczów deklarowało, Że w tym sezonie muszą osobiście sprawdzić jak się jeździ na nartach w Grandvalira. W tym sezonie Polskie Dni odbędą się od 13-20 grudnia. Czy ktoś się wybiera?

Ekipa skionline.pl jedzie w mocnym składzie :).

Andora 2014 - mocna ekipa w terenie

tylko o paszportach pamiętajcie :D

Od paszportów to tu mamy specjaliste :tongue:

Chłopaki zejdźcie ze mnie bo mi duszno:tongue:

Moja żona mówi że to wina Marcina, bo zawsze jak z nim pojadę na narty to się coś wydarzy:rolleyes::, jak nie paszport, to teraz się samochód po drodze psuł, ale objechał na własnych kołach:applause:

A nie mogłoby to być przesunięte na Styczeń 2015 :biggrin: :wink: :wink: :biggrin:

A nie mogłoby to być przesunięte na przyszły sezon? :biggrin: :stupid: :biggrin: :wink:

Ale o co się Wam konkretnie rozchodzi?

Przecież sezon w Andorze trwa tak jak w Alpach, więc można jechać i w grudniu i w marcu:rolleyes::, a ja mam np. takie doświadczenie z Andorą że miałem końcem marca lepsze warunki jak końcem stycznia, ale to żaden wyznacznik, czy wskazówka.

Pamiętam,pamiętam,niejaki ROCH :tongue:ale... ma czas do marca,28 marca a potem czerwieniec :biggrin:

Dokładnie tak! :)

Ale w sytuacji życiowej niejakiego Rocha trochę się pozmienialo... Nawet sporo :D wobec czego niejaki Roch przez cały sezon będzie mocno pracował nad pewną kursantka, ażeby doprowadzić do sytuacji, w której to jeszcze w 2015 będzie mógł ją zabrać na nartowanie w Andorze - ot takie wyzwanie :)

A wtedy to nie tylko czerwieńca nie będzie, ale dożywotnie propsy (mam nadzieję) :)

• Like 1

Dokładnie tak! :)

Ale w sytuacji życiowej niejakiego Rocha trochę się pozmienialo... Nawet sporo :D wobec czego niejaki Roch przez cały sezon będzie mocno pracował nad pewną kursantka, ażeby doprowadzić do sytuacji, w której to jeszcze w 2015 będzie mógł ją zabrać na nartowanie w Andorze - ot takie wyzwanie :)

:eek: ło boże, chyba nie chcesz jej szkolić w Szczyrku, czy Wiśle, Grandvalira to idealne miejsce do tego celu:smile: