ZdolnyŚlązak Napisano 18 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień W dniu 12.09.2026 o 21:25, grimson napisał: Via FB, Zielu wrzuca jakąś grubszą promocję na karnety, od 19.09, start w samą północ: @JC rozłożył ten cennik na czynniki pierwsze: https://jacekciszak.pl/karnety-zieleniec-2026-2027/?fbclid=IwdGRjcAUZ_PBjbGNrBRn7h3Bkb2YFZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQMMzUwNjg1NTMxNzI4AAEebrn8dI5dL-1fiHA1VgQ5hSh7oszXGtk-EPiVqEmnQLz5mZOSnkxFzsfcmQg_aem_MQeLMy-aEL-XZ_BilUBNiw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 3 godziny temu, ZdolnyŚlązak napisał: rozłożył ten cennik na czynniki pierwsze: a śnieg już zamówił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 1 godzinę temu, Jeeb napisał: a śnieg już zamówił ? Oczywiście, bo bez tego co bym zrobił z tym rozłożonym cennikiem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 57 minut temu, JC napisał: Oczywiście, bo bez tego co bym zrobił z tym rozłożonym cennikiem jeździsz tam czasami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 18 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień Schodzą szybko, jest opcja doładowania też karnetu z której akurat skorzystałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 14 godzin temu, ZdolnyŚlązak napisał: Schodzą szybko, jest opcja doładowania też karnetu z której akurat skorzystałem Na CG też duże zainteresowanie skipasami w cenie promo. Wczoraj dzwoniłem na CG w temacie mojego zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 19 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2 godziny temu, grimson napisał: Na CG też duże zainteresowanie skipasami w cenie promo. Wczoraj dzwoniłem na CG w temacie mojego zamówienia. Tak, do 2 tygodni kody odbioru wysyłają. Do mnie już wszystkie doszły. CG i Zieleniec już obstawiony. Nowe narty też już dotarły😀 Czekam jeszcze na promki Świeradów, Szrenice i Jaworzyne Krynicką. I na śnieg😀 Ale to już @JC załatwił w gratisie do tych rozłożonych cenników😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2 godziny temu, ZdolnyŚlązak napisał: Tak, do 2 tygodni kody odbioru wysyłają. Do mnie już wszystkie doszły. CG i Zieleniec już obstawiony. Nowe narty też już dotarły😀 Czekam jeszcze na promki Świeradów, Szrenice i Jaworzyne Krynicką. I na śnieg😀 Ale to już @JC załatwił w gratisie do tych rozłożonych cenników😉 Jakie masz nowe dechy? Pochwal się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 19 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 4 godziny temu, ZdolnyŚlązak napisał: Tak, do 2 tygodni kody odbioru wysyłają. Do mnie już wszystkie doszły. CG i Zieleniec już obstawiony. Nowe narty też już dotarły😀 Czekam jeszcze na promki Świeradów, Szrenice i Jaworzyne Krynicką. I na śnieg😀 Ale to już @JC załatwił w gratisie do tych rozłożonych cenników😉 a tak z ciekawości zapytam: te skipasy teraz kupione można wykorzystać w dowolnych terminach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 19 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 1 godzinę temu, Jeeb napisał: a tak z ciekawości zapytam: te skipasy teraz kupione można wykorzystać w dowolnych terminach ? 6 dowolnych dni to 6 dowolnych dni. Ważne przez cały sezon... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 20 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 14 godzin temu, grimson napisał: Jakie masz nowe dechy? Pochwal się. Atomic Q9i https://skiracecenter.pl/atomic/12791-narty-atomic-redster-q9i-revoshock-i-12-gripwalk-2026.html?srsltid=AU7gw4X_bzviycWc1e_Z7IGI9H7BISeuZThxUiC0FQ8zOOnH6Zki2T3_ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 20 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 11 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: Atomic Q9i https://skiracecenter.pl/atomic/12791-narty-atomic-redster-q9i-revoshock-i-12-gripwalk-2026.html?srsltid=AU7gw4X_bzviycWc1e_Z7IGI9H7BISeuZThxUiC0FQ8zOOnH6Zki2T3_ Powariowali z tymi cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 20 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 21 minut temu, Jeeb napisał: Powariowali z tymi cenami Tanio to już chyba było. W Ski Race Center można próbować negocjowac cene, 3 stówy jeszcze obniżyli. Taniej nigdzie tego modelu nie znalazłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 20 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 5 godzin temu, ZdolnyŚlązak napisał: Tanio to już chyba było. W Ski Race Center można próbować negocjowac cene, 3 stówy jeszcze obniżyli. Taniej nigdzie tego modelu nie znalazłem a co skłoniło Ciebie do wybrania akurat tego modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 7 godzin temu, ZdolnyŚlązak napisał: Atomic Q9i https://skiracecenter.pl/atomic/12791-narty-atomic-redster-q9i-revoshock-i-12-gripwalk-2026.html?srsltid=AU7gw4X_bzviycWc1e_Z7IGI9H7BISeuZThxUiC0FQ8zOOnH6Zki2T3_ decha piękna, cena już mniej. niech dobrze służą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 20 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2 minuty temu, grimson napisał: decha piękna, cena już mniej. niech dobrze służą. 3650 po rabacie wyszło taniej nigdzie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 20 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 1 godzinę temu, Jeeb napisał: a co skłoniło Ciebie do wybrania akurat tego modelu ? Od jakiegoś czasu szukałem drugiej pary do slalomek Atomica S9, próbowałem kilka modeli z tych szerszych pod butem, 80mm i wìecej, m/ innymi Atomica Q 9,8 czy Volki Peregrine 82 i trafiłem też na Q9 tylko starszy model, 75mm, i najbardziej mi podpasowały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 3 godziny temu, ZdolnyŚlązak napisał: 3650 po rabacie wyszło taniej nigdzie nie było. ja też się uzbroiłem na nowy sezon, weszła nowa kurtka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 20 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 45 minut temu, grimson napisał: ja też się uzbroiłem na nowy sezon, weszła nowa kurtka: u mnie skarpetki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 25 minut temu, Jeeb napisał: u mnie skarpetki Wszelki duch Pana Boga chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi