marcinn Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 (edytowane) Mnie jeszcze nie chce puścić :eek: Chyba nie minęła doba do drugiego podejścia :tongue: Ooo,poszło 77 :smile: Edytowane 3 Marzec 2015 przez marcinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu 55 Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 mój numer 79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Dzięki za te wszystkie ciepłe słowa! Nie spodziewalem się aż takiego odzewu... Jest mi bardzo, bardzo miło! Pamiętajcie, że można głosować codziennie, więc jak tylko macie czas i podoba Wam się zdjęcie, to lajkujcie Pozdrowienia z Akademickich Mistrzostw Polski w narciarstwie' jak wrócę, będzie relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 95:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 zagłosowałem, nr 100 jubileuszowy hehe swoja drogą, to mało coś tych głosów na forum tyle użytkowników to powinieneś wygrać to w cuglach.... a za parę dni ja chyba też poprosze forum o pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Cześć ROCHu to super gość i dobry narciarz ale konkurs nie polega na tym kto ma więcej znajomych. Ogarnijcie się... oj Mitek , Mitek wiadomo , że nie robimy tego bezinteresownie koła są już moje :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 aklim czekaj jak ROCH wygra mam obiecaną przejażdżkę ma nowym sprzęcie Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 mnie drugi raz nie chce puścić. Roch SPD dla mnie :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Podbijam temat dzisiaj jest 124,ale duuuuużo brakuje do prowadzącej Agnieszki,która to ma 416 :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 dzisiaj jest 124,ale duuuuużo brakuje do prowadzącej Agnieszki,która to ma 416 :sad: No panowie zbierzmy się w kupę to zer....... Agnieszce :tongue: 126 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 128 ale Panie i Panowie, coś słabo to idzie :frown:: głosujemy , głosujemy , bo rower odjedzie :sorrow: ( i moje koła:biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 128 ale Panie i Panowie, coś słabo to idzie :frown:: głosujemy , głosujemy , bo rower odjedzie :sorrow: ( i moje koła:biggrin: ) Wszystko to wina Mitka,bo "nacisnął hamulec". :wink: :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Codziennie wspiera ROCHA,choć zgadzam się z Mitkiem. My możemy nie punktować,ale inni i tak to zrobią.Nie mamy na to wpływu. Więc się ogarnaogarnąłem i punktuję dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Codziennie wspiera ROCHA,choć zgadzam się z Mitkiem. My możemy nie punktować,ale inni i tak to zrobią.Nie mamy na to wpływu. Więc się ogarnaogarnąłem i punktuję dalej. W tej zabawie właśnie o to chodzi kto ma więcej znajomych i na ile są zdyscyplinowani w głosowaniu . Artyzm zdjęć ( rzecz zresztą względna ) jest dużo mniej istotny , więc w tym przypadku ja nie mam żadnych dylematów moralnych:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żabuti Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 130 :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 podbijam temat 145 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 147 :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiezak Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 U mnie niestety wczoraj jak i dzisiaj wyskakuje komunikat" dzisiaj już głosowałeś zapraszamy jutro" Problem w tym, że nie głosowałem….: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Dzisiaj 148 :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 149 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 151 i lecimy dalej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Lećcie, lećcie! Bardzo proszę, bo głosować można do 22... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 podbijam 165, qrcze mało jakaś Agnieszka ma ponad 400:mad:: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Głos numer 170-dzisiaj 05.03.2015 Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi