aklim Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Właśnie zupełnie przypadkowo dowiedziałem się, że w języku islandzkim słowo "skitur" oznacza ni mniej ni więcej tylko gówno. Szczerze powiem, że jest to skandal aby taka fantastyczna i szlachetna działalność w języku kraju - delikatnie to ujmując - śnieżnego, miała tak niemiłe konotacje. Jestem w trakcie przygotowywania specjalnej interpelacji do Ambasady Islandii z prośbą o dokonanie zmian w ich słownictwie. Liczę na pomoc kolegów i liczne podpisy. Mitek , skandal to delikatnie powiedziane , dla mnie to sk........o Działaj , masz moje pełne poparcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Johnny jedziesz gdzieś jutro na narty? Na Kasprowym leży cały czas 60cm śniegu! :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Johnny jedziesz gdzieś jutro na narty? Na Kasprowym leży cały czas 60cm śniegu! :crazy: Się zobaczy... Prognozy pogody są kiepskie,ale może jakaś poranna tura? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Johnny jedziesz gdzieś jutro na narty? Na Kasprowym leży cały czas 60cm śniegu! :crazy: Leitner nie podpuszczaj Johnnego:wink: Bo znowu wpadnę przez Niego w narciarską deprechę. Ja z powodu nawału pracy nie mogę się w ten weekend nigdzie wyrwać. Jak tak dalej będziecie nartować to na koniec maja albo początek czerwca będę musiał się wybrać na jakiś lodowiec?(Tux) Pozdrawiam serdecznie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Ja właśnie w niej jestem :stupid: Od prawie tygodnia nie czytałem żadnej relacji i na dodatek we wtorek nie otworzyli Górki Szczęśliwickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 194cm kwalifikuje się w "ciut więcej" ? a co to jest to "194cm" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 a co to jest to "194cm" ? Może Armada AK JJ ? Tylko te mają zdaje się 195 cm. : Albo Majesty LUMBERJACK? Te mają właśnie 194 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 a co to jest to "194cm" ? K2 obsethed + baron rozmiar L Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi