marboru Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 (edytowane) Świetny, krótki klip, młodego człowieka z Finlandii. Fajne triki w miejskim otoczeniu... ...koordynacja ruchowa, na dodatek bez kijków :wink: super! [video=youtube;j4ECKufkj18] Edytowane 19 Kwiecień 2016 przez marboru 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Za to ma szuflę :crazy: Młodość, panie, młodość :laughing: Ale szczerze to podczas zawodów uczestnicy najczęściej nie mają kijków, albo takie bardzo krótkie. Najwidoczniej w tym rodzaju narciarstwa to mało istotny element. Wspominałem już pewnie, że co piątek na moim okolicznym stoku zbierają się freestylerzy i kopara opada, co robią. Luz, gibkość, i wszystko jakby z palcem w du... (więc jak tu z kijkami jeździć??? :crazy: ). Kolesiowi na jednej z przeszkód wypieła się narta, a ten spokojnie jeszcze poczesał triki na pozostałych na jednej narcie(!), ja usiadłem z wrażenia i zacząłem się zastanawiać: gdzie popełniłem błąd? :eek: :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Bez kijków można? Pewnie, że można! :biggrin: :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Kijki FS są krótsze niż normalne, wydaje mi się, że od IO w Soczi, jak jeden Amerykaniec pocisnął bez kijków(bo miał jakąś kontuzję dłoni czy coś takiego) weszła moda, na FS bez kijków. Mi się to nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 19 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Mi się to nie podoba Grzesiu...Tobie, po prostu się nie podoba narciarstwo w mieście... najwyraźniej odmiana Skandynawska... gdzie chłopaki często kijków nie mają... :wink: choć prezentowany narciarz używa też kijków 1:06... Taaa Chłopaki kombinują, bawią się...często kijów nie mają, bo po prostu używają wyciągarki i by im kije zwyczajnie przeszkadzały :wink: a Ty się czepiasz :wink: No ale jednak może Ci się trochę spodoba wygłupów wielkomiejskich? Poniżej filmik specjalnie dla Ciebie - tym razem ze Sztokholmu :happy: [video=youtube;a_oHYYnRZOc] PS. Musimy śmignąć niebawem na bajkach gdzieś :cheerful: Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Przyznam, że filmiku nie oglądałem, bo na tel kestem. Odnosiłem się jedynie do samych kijków, street to inna bajka, jednak i tam jeżdżą z kijami. A rower jak najbardziej na tak;) muzze tylko go odkurzyc:) Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 19 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Odnosiłem się jedynie do samych kijków, street to inna bajka, jednak i tam jeżdżą z kijami. A rower jak najbardziej na tak;) muszę tylko go odkurzyć Obejrzyj, obejrzyj - fajne chłopaki :happy: I to, właśnie street jest - więc raz mają kije, raz nie. Fan mają i ubaw niezły...choć jak na drugim filmiku widać - bolesnych chwil też wiele. Odkurzaj rowerek, odkurzaj - pora ruszyć w las :cheerful: Tylko pamiętaj, że ja śmigiem nie bardzo lubię :wink: Pozdrawiam serdecznie i jesteśmy w kontakcie : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Przez las tylko smigiem - bedziesz musial sie przyzwyczaic Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 A tam już bez kijków śmiga chyba do karconych scen, w 1:07 chyba zapomniał odłożyć :stupid::smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi