Jacdud Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Witam wszystkich! Chciałbym poprosić Was o poradę dotyczącą butów narciarskich. Moim problemem jest szeroka stopa o wysokim podbiciu, mierzyłem wiele par i wszystkie uciskały mnie w górnej części stopy, aż trafiłem na buty Atomic Hawx Magna. W bytach czułem się wygodnie i bardzo możliwe że zdecyduję się na ich zakup, lecz były to jedyne buty w sklepie które mi pasowały i nie miałem okazji sprawdzić jak czułbym się w innych, podobnych do tych modelach. W związku z tym mam pytanie, czy znacie modele butów podobne do Atomic Hawx Magna? Chodzi mi o szerokość 102mm, wyższe wysklepienie i flex w okolicach 110-130? Będę wdzięczny za wszelką pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratPit Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Polecam Ci sprawdzić buty Head serii Vector - są na szeroką stopę, co do podbicia to sam musisz ocenić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 (edytowane) Nie potrafię się odnieść do butów męskich, ale mam wysokie podbicie i Atomic Hawx okazało się dla mnie najlepszym wyborem. Edytowane 20 Styczeń 2017 przez idealist Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi