zaj Napisano 27 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2025 Hej Rozgladam się za spodniami dla lubej, po różnych portalach w poszukiwaniu dobrych obniżek, odpowiedniej wartości na cenę. Na żywo oferta nie jest powalająca więc internet króluje ale oczywiście i tak na koniec trzeba przymierzyć i organoleptycznie sprawdzić, pomacac itp. macie jakieś zdanie na temat jakości spodni marek Atomic, Colmar Icepeak i Spyder - takie akurat mi się pojawiają… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 27 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2025 Lounge by Zalando sprawdzałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaj Napisano 27 Listopad 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2025 24 minuty temu, MAIKEL 1977 napisał: Lounge by Zalando sprawdzałeś? Tam także- spory wybór ale akurat emporio Armani wydaje mi się płacisz za markę a nie za jakość. chodzi mi o to - jak już wejdę na stronę sklepu Zalando czy innego , jakie z tych marek można polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 27 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2025 Żona poleca icepeak bo mają rozmiary dla różnych kobiet. Sam mam 2 kurtki icepeak - mają świetny stosunek ceny do jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 27 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2025 37 minut temu, zaj napisał: jak już wejdę na stronę sklepu Zalando czy innego , jakie z tych marek można polecić Scott-Oneil-Oakley-Peak.P , to tak na szybko😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 27 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2025 Wszystkie wymienione przez Ciebie marki są bardzo OK; w sumie bardzo zależy czego konretnie Twoja żona szuka - fason, kolor, jakie ewentualnie parametry techniczne, czy to mają być spodnie grubsze, czy raczej jakieś cieńkie shell'e. Każda z wymienionych przez Ciebie marek ma w asortymencie produkty z różnych półek cenowych. Trochę więc tak za generalne to pytanie. Tak w ogólności, to w Colmar będzie pewnie najdrożej i dla wielu już przez to znaczy, że będzie najbardziej trendy i najlepsze. Ja mam wiele rzeczy Spyder - nigdy nie narzekałem, choć mają te ciuchy często specyficzny design - nie każdy lubi pająki 😉 A jak słusznie zauważyl przedmówca Icepeak ma zwykle bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Zarówno moja żona jak i córki mają różne rzeczy - polary, kurtki, spodnie i były zawsze bardzo zadowolone. Często kupowałem im to w dobrych cenach w Austrii na jakiś wyprzedażach w InterSport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 28 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2025 17 godzin temu, zaj napisał: Hej Rozgladam się za spodniami dla lubej, po różnych portalach w poszukiwaniu dobrych obniżek, odpowiedniej wartości na cenę. Na żywo oferta nie jest powalająca więc internet króluje ale oczywiście i tak na koniec trzeba przymierzyć i organoleptycznie sprawdzić, pomacac itp. macie jakieś zdanie na temat jakości spodni marek Atomic, Colmar Icepeak i Spyder - takie akurat mi się pojawiają… Cześć, jako kobieta powiem, że kupowanie przez internet z dobrym skutkiem jest możliwe tylko jeśli ktoś ma standardową budowę ciała (i nie chodzi tylko o wzrost i wagę, ale też np. bardziej lub mniej podkreśloną talię itp.) Oczywiście spodnie narciarskie mają często rzepy - da się dużo tym rozwiązać, ale większość znanych mi kobitek jednak szuka pod siebie (żeby nie mieć w talii balona jak ktoś ma np. wąską talię i szersze biodra). To tak na marginesie. Poza tym ja mam zasadę: nie kupuję marek typowo "narciarskich", bo przeważnie płaci się za markę a nie za parametry. Jeśli szukam czegoś z membraną, to najlepiej gore-tex, ocieplenie - najlepiej primaloft. Sprawdzam ciuchy zimowe marek outdoorowych: Marmot, Black Diamond, Arcteryx, Patagonia, ostatecznie The North Face, Columbia (tańsze), dobra jest też niemiecka marka narciarska/zimowa Ziener. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi