InszaInszość Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Cześć moi drodze narciarze Pisze do Was z prośbą o pomoc: na nartach jeżdżę odkąd pamiętam (mam 17 lat) od jakiegoś czasu poszukuję narty uniwersalnej zarówna na białe, puchowe szaleństwo poza trasą jak i szybką jazdę na przygotowanych trasach. Ponadto bardzo spodobał mi się freestyle, więc szukam nart, które sprawdzą się i na snowparku. NIestety stan mojego portfela jest główną przeszkodą w doborze narty, więc nie musi ona być z najwyższej półki ( zamierzam wydac do 700 zł). Czy macie jakieś propozycje? Z góry dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Boję się, że taka narta nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi