Narty - skionline.pl
Jump to content

fredek321

Members
  • Content Count

    1,543
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

fredek321 last won the day on January 21

fredek321 had the most liked content!

Community Reputation

1,568 Excellent

About fredek321

  • Rank
    Średnio zaawansowany
  • Birthday 04/04/1968

Personal Information

  • Imię
    Piotr
  • Miejscowość
    Łódź

Ski equipment

  • Narty marka
    Atomic
  • Buty marka
    K2
  • Gogle
    Uvex

Skills

  • Styl jazdy
    przygotowany stok, krótki skręt
  • Poziom umiejętności
    6
  • Dni na nartach
    14

Recent Profile Visitors

5,335 profile views
  1. fredek321

    Jedzenie na stoku

    Dlatego trzymam kciuki za restauracje na Pośrednim. Mam nadzieję, że zamierzenia zrobienia z tego obiektu prawdziwej, całorocznej restauracji zostaną zrealizowane.
  2. Teraz zaczął padać konkretniejszy śnieg. Biorąc pod uwagę cały dzień jutro szansa na puch na żelbetonie. Tylko trzeba wstać 15 minut wcześniej i odkuć samochód.
  3. fredek321

    Jedzenie na stoku

    I tego jeszcze długo będzie brakować.
  4. Opad to marznąca mżawka. W tej chwili jest to pył śnieżny. Jedno i drugie bez wpływu na pokrywę. Choć znajomi, którzy wrócili do pensjonatu po nas mówili, że COS zatrzymał wyciągi z powodu oblodzenia.
  5. Dziś COS nas zawiódł. Na FIS-ie cukier, odsypy i sporo kamieni. Więc szybki i widokowy powrót na SMR. Tam lepiej, choć ludzi coraz więcej, pomimo psującej się pogody. W lesie 30-40cm naturalnego.
  6. fredek321

    Jedzenie na stoku

    Pani z kasy: "Jedzenie przygotowywane jest wcześniej i odgrzewane".
  7. fredek321

    Jedzenie na stoku

    Może łyknąłbym te ceny, gdyby dania były przygotowywane na miejscu. Ponieważ są odgrzewane to nie ma opcji na kolejną wizytę, pomimo niezwykle smacznych ciast.
  8. Pogoda cudowna. Kilka zdjęć z Pośredniego, głównie 9 i 9a. Momentami dziewiczo. Teraz, jak jeździliśmy po nieprzygotowanym stoku możemy podnieść sobie poziom umiejętności do 8 albo 9 I krótka prognoza na jutro. Cirrus na niebie, pogoda się ........... zespsuje. O 11.30 kolejka do niebieskiej na 8 minut stania.
  9. "9 – doskonali narciarze, poruszający się pewnie dowolnymi technikami, także z maksymalnymi prędkościami, na przygotowanych stokach, a także w puchu , na muldach i na tyczkach. Tutaj odnajdzie się m.in. większość instruktorów i zawodników. 8 – bardzo dobrzy narciarze, potrafiący zastosować wszystkie techniki narciarskie w zależności od warunków nawet na dużych prędkościach. Bardzo dobrze jeżdżący w puchu i na muldach, nieco gorzej na tyczkach. Tutaj jest miejsce m.in. dla słabiej jeżdżących instruktorów i dobrze jeżdżących pomocników. Tutaj też powinni odnaleźć się (dawniej doskonale jeżdżący) instruktorzy-seniorzy." Buty z grupy Race, flex >130. Wygoda schodzi na plan dalszy. Liczy się perfekcyjne trzymanie i kontrola nad nartą. Mierzyć i jeszcze raz mierzyć. Do kupienia tylko w topowych sklepach narciarskich.
  10. Na tej stronie jest też bardzo szczegółowy opis narty. Mówienie, że ma ona drewniany rdzeń jest trzecim rodzajem tischnerowskiej prawdy.
www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2019
×
×
  • Create New...