JC Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Od wczoraj jesteśmy z Pawłem w Innsbrucku. Przyjechaliśmy na jedną z najważniejszych imprez w branży narciarskiej. Targi wprost wymarzone dla @Leitnera [emoji6]. InterAlpin, to odbywająca się co 2 lata, największa impreza targowa, ma której prezentują swoją ofertę najważniejsi producenci "wyposażenia" stacji narciarskich na świecie! Postaramy się dowiedzieć jak najwięcej o nowościach, z jakich będziemy mogli korzystać w najbliższych latach, w trakcie wyjazdów na narty. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Mam nadzieję na ciekawą relację Podobno Supersnow ma pokazać jakąś nowość. Nie wiem jak z kolejami - może Doppelmayr powie coś więcej o systemie D-Line. Leitner pewnie pójdzie w stronę gondoli miejskich.Może uda mi się pojechać tam za dwa lata. Wcześniej będę próbował na Interlavex, chociaż w tym roku było trochę cicho o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Mam nadzieję na ciekawą relację [emoji4]Podobno Supersnow ma pokazać jakąś nowość. Nie wiem jak z kolejami - może Doppelmayr powie coś więcej o systemie D-Line. Leitner pewnie pójdzie w stronę gondoli miejskich.Może uda mi się pojechać tam za dwa lata. Wcześniej będę próbował na Interlavex, chociaż w tym roku było trochę cicho o tym. Interlavex, z tego co pamietam, odbywa się też co dwa lata, na zmianę z InterAlpin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Innsbruck 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Kilka pierwszych zdjeć z targów 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 36 minut temu, JC napisał: Tak to ja mogę podróżować... Tylko nie widzę zawartości barku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Mam nadzieję, że są tam też takie kanapy, jakie będą w SONie. Chyba, że w Szczyrku nie będzie profilowanych siedzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Mam nadzieję, że są tam też takie kanapy, jakie będą w SONie. Chyba, że w Szczyrku nie będzie profilowanych siedzeń... Byłyśmy na stoisku firmy Leitner. Nie ma tu dokładnie takich samych kolei jak te, które zostaną wybudowane w Szczyrku. Wynika to z faktu, że na targach są już nowsze modele. Różniące trochę od tych, które staną w SON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Przed chwilą, JC napisał: Różniące trochę od tych, które staną w SON Czyli w SON staną modele z 2016 r. - takie, jakie zamówił TMR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Nie wiem czy trafiliście na taką gondolkę. Jak nie, to pewnie jeszcze ją znajdziecie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Nie wiem czy trafiliście na taką gondolkę. Jak nie, to pewnie jeszcze ją znajdziecie [emoji6] Tak, to na stoisku firmy Sigma, tuż obok Leitnera. To są gondole bez szyb i ze szklaną podłogą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Jeszcze kilka zdjeć gondoli 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 PistenBully 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Szczyrk - SON, bardzo podobnie będą wyglądały nowe gondole 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 7 minut temu, JC napisał: Szczyrk - SON, bardzo podobnie będą wyglądały nowe gondole A gdzie kieszeń na narty freeridowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 1 hour ago, JC said: Jeszcze kilka zdjeć gondoli Brakuje Glorii i Alexa No i Pingwinów A te można by ochrzcić Melman i Marty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Czyżby planowana nowa inwestycja na Gran Zebru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2017 Na stronie zamieściliśmy galerię zdjęć z targów INTERALPIN w Innsbrucku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t_c Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2017 @JC jest szansa, że kiedyś będą zdjęcia w większej rozdzielczości w galerii? bo fajna relacja z ciekawych targów a zdjęcia malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Jeszcze raz wracamy na targi Interalpin do Innsbrucka - relacja Pawła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi