swideros85 Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 Jakiś czas temu zabezpieczyłem swoje buty specjalnym impregnatem. But działa jak kalosz a noga nadal oddycha Prawdziwy test był na runmageddonie i sprawdziły się 100 %! Polecam, to produkty Isokor. Mają teraz też sklep internetowy www.issodrysklep.pl. Piona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 12 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Janke napisał: Nie wiem na ile to działa, ale widziałem kiedyś takie nakładki na buty, wyglądają trochę jak na wózek dla dziecka (najprościej tłumacząc). Miał ktoś z tym jakąś styczność? Szkoda, że nie istnieje obuwie sportowe oddychające i nieprzemakalne równocześnie Mam nadzieję, że ten link to czysty przypadek Istnieje taki zestaw po 4h taplania się w takich i gorszych warunkach skarpety suche. Zestaw testowany też na trasie max 6h. Stuptuty Inov-8 All Terrain Gaiter buty La Sportiva Crossover 2.0 GTX Pozdrawiam mirekn Edytowane 12 Luty 2019 przez mirekn wpisałem szczegóły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi