Krakus81 Posted August 31 Report Share Posted August 31 W dniu 13.08.2026 o 15:34, grimson napisał: Grafika ważniejsza niż 1000 słów; ja dwa lata temu po raz pierwszy doznałem pierwszego urazu mięśnia czworogłowego uda. Nie jestem go pewien do dzisiaj. Jakieś rady masz jak go wzmocnić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted August 31 Author Report Share Posted August 31 3 godziny temu, Krakus81 napisał: ja dwa lata temu po raz pierwszy doznałem pierwszego urazu mięśnia czworogłowego uda. Nie jestem go pewien do dzisiaj. Jakieś rady masz jak go wzmocnić ? Przysiady ze sztangą. Najlepsze dla czwórek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosworth240 Posted August 31 Report Share Posted August 31 (edited) 42 minuty temu, grimson napisał: Przysiady ze sztangą. Najlepsze dla czwórek. Za to fatalne dla kolan, bo większość osób jest źle wykonuje... Edited August 31 by Cosworth240 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krakus81 Posted September 1 Report Share Posted September 1 10 godzin temu, Cosworth240 napisał: Za to fatalne dla kolan, bo większość osób jest źle wykonuje... jaki błąd najczęściej jest popełniany ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted September 1 Author Report Share Posted September 1 Godzinę temu, Krakus81 napisał: jaki błąd najczęściej jest popełniany ? kolana wskutek złego ustawienia stóp, ida do środka, w czasie przysiadu, zamiast na zewnątrz. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted September 1 Author Report Share Posted September 1 11 godzin temu, Cosworth240 napisał: Za to fatalne dla kolan, bo większość osób jest źle wykonuje... wystarczy że trener ustawi delikwenta do przysiadu na początek zabawy i można dobrze rozbudować mięśnie czworogłowe. oczywiście na początek sama sztanga jako obciążenie, żeby nabrać techniki. plus w przysiadzie liczy się ruchomość w stawie skokowym oraz biodrowym. celem przysiadu jest osiągnięcie kąta 90 stopni, między łydką a udem. co ze względu na braki w ruchomościach w/w, nie jest wcale takie łatwe. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZdolnyŚlązak Posted September 1 Report Share Posted September 1 Z FB Master Ski Na dobry początek dnia, najlepsze wieści prosto z Master Ski⛷️☀️ ❗️W nadchodzącym sezonie zimowym 2026/2027 nasze ceny pozostają bez zmian❗️ 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narciarz ze Śląska Posted September 1 Report Share Posted September 1 4 godziny temu, ZdolnyŚlązak napisał: Z FB Master Ski Na dobry początek dnia, najlepsze wieści prosto z Master Ski⛷️☀️ ❗️W nadchodzącym sezonie zimowym 2026/2027 nasze ceny pozostają bez zmian❗️ Ceny normalne, takie, jakie powinny być w każdej stacji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted September 3 Report Share Posted September 3 W dniu 1.09.2026 o 14:25, Narciarz ze Śląska napisał: Ceny normalne, takie, jakie powinny być w każdej stacji! Taaa... ceny jak w Tyliczu a infrastruktóra jak w "Ishgl"?.. nie ma garbatych aniołków 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZdolnyŚlązak Posted Monday at 06:08 PM Report Share Posted Monday at 06:08 PM Po Czarnej Górze, gdzie przedsprzedaż już trwa, Zieleniec ruszy też z przedsprzedazą karnetów od 19 września https://zieleniec.pl/aktualnosci/przedsprzedaz-na-horyzoncie?utm_source=Facebook&utm_medium=post&utm_campaign=wrzesien&fbclid=IwdGRjcAUL2-djbGNrBQvb33Bkb2YFZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQMMzUwNjg1NTMxNzI4AAEe7sBKoEu_poQEw9f1L3RsarP-KGfr2CF9TOhMyXdfy2H34ncy3-KeBn1ZXg4_aem_IrhGiDadPC_80okFGm_mOw 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts