JanekKr Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2017 Cześć! Jak w temacie zastanawiam się nad wyborem butów na dobrze przygotowane stoki z flexem w okolicach 120-130 i te dwa modele(wzory na sezon 2016/2017) zwróciły moją uwagę. Czy ktoś jest w stanie dać jakąś opinię o nich, a może zna inne godne polecenia? Za każdą radę z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 Nordica Speedmachine 130. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomeC Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 HEAD RAPTOR 140 lub 120 RS - dla szczupłych stóp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 Buty wymienione przez ciebie i kolegów wyżej, to wyższe modele sportowe. Jeśli interesuje cię ta kategoria, to przede wszyskim musisz je przymierzyć i dopasować do swojej stopy. Jakość butów z tej kategorii jest zbliżona. Najważniejsza sprawa to odpowiednie dopasowanie, a marka to sprawa drugorzędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanekKr Napisano 22 Wrzesień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 Zdaję sb z tego sprawę natomiast liczyłem że może ktoś z własnego doświadczenia może coś o tych butach powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korexus Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 Mierzyłem i jedne i drugie. DRS`y są szersze w moim odczuciu subiektywnym, ale zdecydowanie "twardsze" (też subiektywnie) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert_k Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 To może ja pomogę - od końca zeszłego sezonu użytkuję Mach1 120 LV - po wielu bojach i godzina spędzonych na przymierzaniu wreszcie trafiłem na buta, w którym stopy czuja się "zabetonowane" Co do wykonania - nie ma się czego przyczepić. Jedna uwaga- po nocy spędzonej w samochodzie,miałem rano duuuuuży problem by je założyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi