mirela.szymura Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2017 Czy ktoś ma sprawdzone noclegi (i nie w kosmicznych cenach) w Ischgl?? Termin 02-07.03.2018. Dostaję oferty za 1000 EUR, a na to nas nie stać. Pozdrawiam Wysłane z mojego Lenovo YT3-850L przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2017 https://www.neckermann.pl/wczasy/austria-AT/?m=neckermann_oferty&find[ski_region]=74911&find[sezony]=W18&find[data_od]=2018-03-03&pozycja=15&id_p=2&id_l=1&=1 Spałem w pierwszym (Klara- Kappl, ok. 20 minut od Ischgl, nie wiem jakie są twoje oczekiwania od noclegu, ale cena niezła - ok. 110 E od osoby za 7 nocy). Pozostałe oferty też wydają się atrakcyjne ( w porównaniu do tych za 1000 E). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman300 Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2017 Byłem również w Apart. Klara i mogę go polecić, przystanek skibusu do Ischgl i Galtur pod apartamentem, do Kappl i See 20m po drugiej stronie ulicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi