wojgoc Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 Bede wdzięczny za wszelkie praktyczne uwagi, bo zastanawiam sie nad kupnem któryś z tych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 Proponowałbym przetestować obie narty, ponieważ należą do różnych grup, mają inną geometrię. RTM to typowy all mountain, chociaż ten model nie jest zbyt szeroki. Fischer F18, to narta bardziej agresywna, dająca wiele przyjemnych wrażeń w trakcie jazdy, szczególne na przygotowanym stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 8 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 (edytowane) Na f18 jeździłem i faktycznie fajna nartka. Rtm nie widziałem w wypożyczalniach i stad moje zapytanie o opinie forumowiczów, którzy moze mieli okazje przetestować obie nartki Edytowane 8 Marzec 2018 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi