Magnumhead Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 (edytowane) Witam Mam prośbę. Czy ktoś może pamięta jaką twardość (flex) miały buty ROSSIGNOL RACE 1 PRO z sezonu 01/02. Żółte z elementami czarnego Z góry dziękuję Edytowane 30 Marzec 2018 przez Magnumhead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magnumhead Napisano 1 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2018 Gdyby ktoś wiedział jaki jest flex tych butów będę naprawde wdzięczny ! Jeździłem w tych butach kilka lat i były dla mnie idealne, chciałem kupić coś o podobnym flexie, ale niestety nie pamiętam jaka jest twardość tych butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 1 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2018 Jeśli dobrze pamiętam to RACE1 miały flex 100 , RACE 2i3 były twardsze, z możliwością regulacji dwiema śrubami. Ale druga rzecz to wiek tych butów... Myślisz że po 16 latach trzymają jeszcze fabryczną sztywność... ja wątpie Idź do dobrego sklepu, dopasują Ci buta idealnie, tylko pamiętaj do DOBREO sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi