JC Napisano 9 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2006 Sławek ujawnił swoje oblicze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... A właście chciałem się w czwartek wybrać 1 raz w tym sezonie na narty do szczyrku - jak rozpoznają moją gembę to.... już po mnie za te bluzgi.... pierwszy cios od parkingowego, ale pojadę))- dzięki Jacku Pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 9 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... Za tego posta o Dynastarach sam Ci bym chętnie łomot spuścił... Pojeździł na jednej i już zna całą firmę!! Fachura, cholera!! Może jeszcze zacznij kupować takie same tylko używane - będzie taniej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... Japon 100% RACJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... Do Japońskiego i Racecarvera: Widzę koledzy drodzy że zapomnieliście do czego służy forum bo mnie się wydaje że do przedstawiania osobistych opinii i tak było z nieszczęsnym Dynastarem i wracając do Dynastara nie pisałem o nartach za 2600 tylko za 600 jak sami to zaóważyliście, a to że coś jest tanie to nie znaczy że ma być wadliwe: ów Dynastary(przypominam z MAKRO rok produkcji 1999 za 600 zł) ustawione w lini spadku stoku jadą jak samochód z zaciągniętym ręcznym a raczej nie jadą. Do Japońskiego: ty chyba jesteś z Warszawki bo przeczytałem jakiś Twój post; coś piszesz o góralach i ciupadze widzę że nie masz bladego pojęcia o góralskiej mętalności- co krawat jesteś(ja też potrafię być niegrzeczny) Naimniej jednak z kąd byś nie był serdecznie cię pozdrawiam życzę udanego sezonu narciarskiego i pełnego dolotu na Dynastarach(i to się będę upierał na tych za 2600 a nie za 600) i obiecuję że jak tylko będę miał szanse to takowe przetestuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasinme Napisano 9 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... Nie wiem jak Japoński, ale ja jestem z Warszawy i nie chcialbym żeby to był jakikolwiek argument. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 9 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... aleosochosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... zobacz niżej o makro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 10 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... Nie ftrafiłeś, ale tak - to najlepży argument jak nie ma się wiele do powiedzenia. A co do wypowiedzi: w poście na temat makro nie piszesz o konkretnie tej najtańszej narcie tylko o Dynastaże w ogule. Takie generalizowanie zawsze wyhodzi bokiem. A propo's gurali - troszkę ih znam. Mętalność tysz. I zapewniam Cię rze tak to właśnie morze wyglondać. I rzebyś nie miał złódzeń to w moich oczach najczęściej stanowi to pozytywnom cechem. Mieszkam w wawie - to jedyne co się zgadza. P.S. Mam nadzieję rze tak napisany post jest dla Ciebie czytelniejszy. Tak, tak potestuj nartki - morze się czegoś w końcu o nich dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... ....chłopcy...no,no,no! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 10 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... Jacek, a czytałeś post o Makro?? Czy ja się czepiam?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2 Napisano 10 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... he,he, polskie piekielko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 10 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... A co do tej ortografi w profilu - przeczytaj jak napisałeś zauważyliście Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 10 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... SB - masz talent do irytowania ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... sam jestem zirytowany.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 11 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... A co do fotki w profilu Fajnie wyszedłeś, wyglada troche tak jakbyś samą głowe wkleił, bo nie widać szyi w ogóle hehe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... jakubek niezarzucaj komuś kombinacji bo twoja fotka pod wzgl."identyfikacji" też pozostwawia wiele do życzenia.a co do "gęby" SB to poglądy wyraża czasem ostre i kontrowersyjne ale zaręczam ci,że jest prawdziwa. pozdrawiam sopot chętnie tam się bujałem i czasem bujam latem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 12 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... Nie no co Ty Oczywiscie, że jest prawdziwa, chociaż tak fajnie wyglada Moja jest hardkorowa, w mase - było zimno Zapraszam do Sopotu na narty To jest dopiero kurort narciarski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 12 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... A tak BTW jesteście spokrewnieni (to samo nazwisko) ? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... tak jesteśmy kuzynami. a stok w sopocie znam choć tylko z letnich wypraw w rejon OPERY LEŚNEJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 15 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2006 SB ujawnił się ... Łysa Góra ma sie rozbudować, ma być wyciag krzesełkowy (!?), na górze o długosci 300m Świetny pomysł, znalazł sie nowy dzierżawca i wszystko ma być pieknie od nastepnego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi