jacek1224 Napisano 8 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2019 Witam, poszukuje kontaktu do szkółki narciarskiej w Cortina Dampezzo polskiej lub z polsko języcznym instruktorem dla dzieci Termin wyjazdu 08.02.2019 - 16.02.2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milzbi Napisano 8 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2019 Nie wiem czy jest taka byłem w Cortinie trzy lata temu i wtedy nie widziałem takiej szkółki, ale świat się zmienia i idzie do przodu być może obecnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milzbi Napisano 8 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2019 Podsyłam linka z informacjami o szkółce w Cortinie a w zasadzie 20 km od Cortiny w Missurinie w zakresie szkółki ale szkolenie chyba tylko w pakiecie z wyjazdem z tego biura podróży inaczej raczej się nie da wykupić http://www.yeticlub.pl/narty-w-cortina-d-ampezzo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1224 Napisano 9 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2019 dzięki dzwoniłem do yeticlub ale mają szkółkę tylko dla swoich klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi