marboru Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2019 Search of Speed to dokument w częściach, który przenosi widzów w serca i umysły gwiazd narciarstwa alpejskiego. Pokazuje talent, odwagę, wytrwałość w dążeniu bycia najszybszymi na narciarskich arenach całego świata. Lindsey Vonn, Dominik Paris, Alexis Pinturault, Marcel Hirscher, Sofia Goggia, Henrik Kristoffersen, Thomas Dressen, Viktoria Rebensburg i Aksel Lund Svindal... Do tej pory ukazały się 4 części. Miłego oglądania 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2019 37 minut temu, marboru napisał: Miłego oglądania A pamiętasz taką fotkę: Kojarzę tych ludzi Dzięki za filmy. Dopadło mnie jakieś cholerne zapalanie oskrzeli i leże jak zwłoka z 38stC więc mam czas i ochotę na oglądanie. Dzisiaj oglądałem trening zjazdu pań w Are. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2019 26 minut temu, Piotr_67 napisał: A pamiętasz taką fotkę?... No a jak...?! ...ze trzy godziny mu tłumaczyłem jak na Streifie pojechać by wygrać. Zakumał i wygrał...ale co się nagadałem to moje?! Cały Dominik powoli jarzy ale szybko na deskach leci... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 14 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2019 (edytowane) Piąty odcinek Z Mistrzynią i z Cortiną... Miłego oglądania. Edytowane 14 Luty 2019 przez marboru 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 1 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 Part II 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2019 Kolejny odcinek z "Kolegą" Dominikiem... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 (edytowane) I kolejny odcinek Miłego oglądania. Edytowane 4 Kwiecień 2019 przez marboru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi