SebaLori Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Witam, Poszukuje jakichś opinii na temat nart Narty Blizzard RSC IQ, co o nich sądzicie 😉 https://www.skionline.pl/sprzet/narty,11-12,blizzard,rcs-iq,5195.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 (edytowane) Ja sądzę że to niezbyt wymagająca narta dla średnio zaawansowanego narciarza który jeszcze się nie określił w kwestii preferencji (krótki długi skręt, szybko - wolno), lub nie ma umiejętności, aby dokładnie się określić. Szału nie ma, ale krzywdy nikomu ta narta nie zrobi , bez względu na umiejętności. Na podobnej technologicznie (też blizzard) jeździłem przez ponad 5 sezonów i uczyłem się większości tego, co umiem. Edytowane 26 Luty 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaLori Napisano 26 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 (edytowane) 500 zł za używane jeden sezon wiec praktycznie nowe to dobra cena ? w porównaniu do Elan Flow 8.1 będą lepsze ? https://www.skionline.pl/sprzet/narty,07-08,elan,flow-8-1,2596.html Edytowane 26 Luty 2019 przez SebaLori Chęć przybliżenia jeszcze modelu do porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Ja bym powiedział, że niewiele się różnią. Niby Elan wspomina o jakimś kawałku drewna w środku więc jeśli to prawda, to mogą być trochę lepsze. Blizzard ma włókno szklane. Ale Blizzard ma wiązania na platformie IQ i but stoi wysoko na narcie (co jest fajne przynajmniej dla mnie). Weź te które Ci się bardziej podobają. A czy są praktycznie nowe? Jak zobaczysz i dotkniesz, to będziesz wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaLori Napisano 26 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Elan Flow 8.1 mam aktualnie maja jeszcze fajne krawędzie, ale ze to już model ponad 10 letni i chciałem zmienić na coś młodszego może lepszego i ogłoszenie z tymi Blizzardami przykuło moja uwagę dlatego chciałbym porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 No to nie masz co zmieniać, bo nie sądzę abyś zauważył dramatyczną różnicę Zamiana 10 letniej na 8 letnią podobną to żadna zamiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaLori Napisano 26 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Yhmm No to w takim razie, będę szukał dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi