Wojtekstce Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 Witam mam pytanie odnośnie kodów rabatowych na Chopok oraz Łomnice czy jest możliwość uzyskania takich kodów i gdzie można je zdobyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 Wystarczy chcieć. Akurat dzisiaj się pojawiły oferty. Tylko wypadałoby przejrzeć forum, a nie zakładać nowy temat. O trop nietrudno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekstce Napisano 1 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 Tylko u mnie jest jakis problem ponieważ nie mogę nic wyszukać na forum bo wyskakuje błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 temat o Chopoku też trudno znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi