yoss Napisano 19 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2021 Sprzedam narty. https://www.skionline.pl/forum/forum/41-giełda-sprzętu-narciarskiego/?do=add Nordica Dobermann Spitfire RB. Długość: 174 cm Taliowanie: 122-72-102 Promień skrętu: 16m Bardzo fajne narty, solidna konstrukcja (drewno+ dwie płyty titanalu). Doskonałe jako jedyne narty. Super jeżdżą średnim skrętem, bez problemu można wydłużyć i zacieśnić tor jazdy. Narty nie są wyklepane, naprawdę solidne dechy. Laminat, jak widać poobijany, ślizg bez żadnych ubytków, drobne rysy. Krawędzie ~1,3 mm. Spokojnie na kilka sezonów wystarczy. Ponieważ są moją szóstą parą i przeleżały cały zeszły sezon (chyba raz je wyciągnąłem dla przyzwoitości ), to może komuś się przydadzą. Cena - 400,00 zł + koszt przesyłki. W Krakowie mogę dowieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 20 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2021 W dniu 19.12.2021 o 12:13, yoss napisał: Sprzedam narty. https://www.skionline.pl/forum/forum/41-giełda-sprzętu-narciarskiego/?do=add Nordica Dobermann Spitfire RB. Długość: 174 cm Taliowanie: 122-72-102 Promień skrętu: 16m Bardzo fajne narty, solidna konstrukcja (drewno+ dwie płyty titanalu). Doskonałe jako jedyne narty. Super jeżdżą średnim skrętem, bez problemu można wydłużyć i zacieśnić tor jazdy. Narty nie są wyklepane, naprawdę solidne dechy. Laminat, jak widać poobijany, ślizg bez żadnych ubytków, drobne rysy. Krawędzie ~1,3 mm. Spokojnie na kilka sezonów wystarczy. Ponieważ są moją szóstą parą i przeleżały cały zeszły sezon (chyba raz je wyciągnąłem dla przyzwoitości ), to może komuś się przydadzą. Cena - 400,00 zł + koszt przesyłki. W Krakowie mogę dowieźć. Cena dumpingowa nie mam szans konkurować 😕 w tym samym czasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 20 Grudzień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2021 Masz dłuższą i nowszą. Jasne jest, że w związku z tym, musi być też droższa. Mówią, że każda potwora znajdzie swego amatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 23 Grudzień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2021 SPRZEDANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi