mirekn Posted December 23, 2021 Report Share Posted December 23, 2021 Oddam jak w tytule. Preferowany odbiór osobisty ewentualnie Szczyrk, Pilsko itp. Rozmiar M męskie stan bardzo dobry. O rękawicach https://www.kibuba.eu/clothing/hats-and-gloves/gloves-and-mitts/waterproof/ice-fall-gloves Pomimo specyficznego przeznaczenia można śmiało wykorzystać do zimowej turystyki w górach jak i freerid-u. Zastrzegam sobie prawo wyboru oferenta. Są pytania - pisać. Rozmiarówka Grivela w necie. Oddaję bo z powodu kontuzji do lajtowej wspinaczki w lodach wystarczy mi to co mam a po co nają się marnować. @mysiauek żeby nie było, że okolice Parku nie wiedzą Pozdrawiam mirekn 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiauek Posted December 23, 2021 Report Share Posted December 23, 2021 (edited) To ja bardzo chętniee, chociaż mogą być na mnie duże. Zgłoszę się na priv. Edited December 23, 2021 by mysiauek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirekn Posted December 23, 2021 Author Report Share Posted December 23, 2021 Poszły do @mysiauek Temat do zamknięcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts