moloo Napisano 28 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2022 Wybieram się 9-10 kwietnia 2022 na Chopok - nie wiem czy to będzie zakończenie sezonu czy jeszcze nie. Wyjazd z BB - tak, żeby na spokojnie być przed otwarciem na dole. Mam zarezerwowany nocleg dla 2 osób, dwa oddzielne łóżka - za ok. 145 zł / 2 osoby. Ale jakby ktoś chciał tylko transport a nocleg sam sobie znajdzie to nie ma problemu, w 4 powinniśmy się zmieścić. Paliwo ostatnio wyszło mi koło 180-200 zł. Jak ktoś chętny niech pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 29 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2022 Wstępnie się piszę. Ale przy mojej pracy na 100% mogę podać najwcześniej na 4-5 dni wcześniej. Dojadę z Pszczyny, czy będzie gdzie bezpiecznie zostawić samochód na te 2 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi